Мечечиев пред Plovdiv24.bg: Благодаря на Гигант (Съединение), но отказах предложението им

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:43 / 01.12.2023
4014
Георги Мечечиев е получил покана от ръководството на третодивизионния Гигант (Съединение) да се върне отново начело на отбора като старши треньор, но е отказал предложението. Това съобщи за Plovdiv24.bg младият специалист.

"Благодаря на ръководството на клуба за поканата към мен. В момента обаче няма как да се върна в Гигант, защото имам други професионални ангажименти", потвърди пред нашата медия бившият капитан на Локомотив Пловдив.

Припомняме, че под ръководството на Георги Мечечиев отборът на Гигант демонстрираше отличен футбол за нивото на Трета лига и преди една година дори бе на крачка от сензационно отстраняване на ЦСКА-София от турнира за Купата на България.

Бившият защитник напусна Гигант (Съединение) в края на миналия сезон, а преди няколко дни клубът се раздели с треньора Васил Стефанов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).