Гигант (Съединение) остана без треньор, Васил Стефанов обясни защо напуска

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:50 / 27.11.2023
4503
Третодивизионният Гигант (Съединение) остана без треньор. Досегашният наставник Васил Стефанов подаде оставка след двубоя от последния есенен кръг в Югоизточна Трета лига срещу Димитровград, който завърши 0:0.

Стефанов пое тима през лятото, а тази есен под негово ръководство отборът записа 13 победи, 3 равенства и само 3 загуби, при голова разлика 51:17.

Гигант финишира есенния дял от шампионата само на 4 точки от лидера в класирането Спартак (Пловдив).

"Решението го взех не емоционално, то бе добре премислено в последния един месец. Изключително съм доволен и благодарен за възможността, която имах да работя в Съединение. Разделих се абсолютно приятелски с всички и нямам нищо лошо срещу никой в клуба. В един момент си дадох сметка, че по никакъв начин не усетих, че можем да се развиваме взаимно. Гигант като клуб и аз като треньор. Благодаря на човека, който ме покани в Съединение – Николай Алексиев", заяви бившият вече треньор на отбора Васил Стефанов.

Ръководството на Гигант (Съединение) благодари на Васил Стефанов за съвместния престой и му пожелава късмет в следващите начинания, се казва в официалното съобщение от третодивизионния клуб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).