Марин Бакалов: Сега е важно футболистите да останат свежи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
19:55 / 08.09.2010
4444
"Наистина резултатът е доста голям. От самото начало на първенството ние се опитваме да въведем един нов стил на игра на отбора, както у дома, така и като гости - да владеем през по-голямата част от мача инициативата. Изглежда психологическата бариера е до втория гол, може би в тази насока трябва да работим - след това момчетата показаха голяма част от своите качества, заиграха по-разкрепостено", това заяви на пресконференцията след края на срещата със Загорец старши-треньорът на Ботев Марин Бакалов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"С отбора на Загорец имаше разлика в класите. Те имаха двама нелоши футболисти, които съумяха да създадат напрежение пред нашата врата. Радвам се, че играхме до последната минута, имаше хубави комбинации. На някой футболисти се насъбраха доста мачове, по тази причина смених Владимир и Димитър Байреви. Цикълът ни продължава сряда-неделя и сега мислим да запазим формата на играчите", каза още Бакалов.

"Едва ли в нашия клуб има някой, който тайно не се надява да пробием за купата и да играем с по-сериозни отбори. Сега обаче сме концентрирани в мача с Харманли - всичко по реда си. Желанието ми е да продължим и да докараме отбори от "А" и "Б" групата. При този сгъстен цикъл за сега е важно да съхраним футболистите и да се натоварват равномерно", завърши старши-треньорът на Ботев.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).