ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица стигна до равен със Свиленград с гол в последната минута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 08.09.2010Коментари (5)1857
© Plovdiv24.bg
Марица и Свиленград завършиха 1:1 в мач от петия кръг на Югоизточната "В" група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Жълто-сините" бяха на път да загубят срещата, като губеха с 0:1 до 90-ата минута, но в крайна сметка могат да съжаляват за изпуснатата победа.

Първото полувреме бе равностойно, като и двата тима имаха добри възможности. Димитър Грабчев успя да се намеси добре при най-доброто положение за гол за Свиленград. На другата врата пък Петър Иванов имаше добра възможност да вкара, но защитник изби от голлинията, а при друга ситуация Кочев удари греда.

След почивката Марица пусна лек гол от статично положение след центриране от над 35 метра. Въпреки, че няколко минути маричани бяха стъписани, те успяха да се вдигнат и отново да изравнят играта. Така логично стигнаха до изравняване, което дойде в 90-ата минута. Автор на гола бе Георги Неделчев. Маричани имаха още една възможност в продължението да стигнат и до победата, но изтърваха.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хайде на ма4а марица - ботев да подкрепим каршиякалиии
+1
 
 
Защо трябваше да се стига до тук, че Шопия да елиминира почти всички пловдивски отбори? Разбира се не е само Пловдив. Навсякъде е така. Шопия висша сила селяндури. Един отбор (Ботев) се откъсна от владенията на една подобна селяндурска маймуна, остават още 3. Единият все още се бори, а феновете не виждат как бавно и плавно и те ще отидат в Б (Локо). Бобо Мишката и ко. докараха национала и футбола на България до тази трагедия. Снабдяват богати, корумпирани, измамни и прости софийски бизнесмени, а после се самообвиняваме. Шопия е център на селяндурщината и измамничеството! Голямо уважение към Бербатов, който за пореден път отказа да води шопски нищожества за сметка на славното минало на България!
+1
 
 
Ако на 17-ти направим равен ще се радвам изключително много. Локото ще се смее на Ботев и ще казва "Хаха не бихте Марица", с което биха намекнали, че не им пука за нито един пловдивски отбор и че сте слаби. И още че не биха си позволили ако те бяха на нашето място да ги биете или завършите наравно тъй като им пука само за тях. Това важи само при положение, че не ви бием и започнат да се смеят. Но все пак и победа ви пожелавам :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Четвърта раздяла в Марица! Напусна рекордьорът по мачове от последните 2 сезона
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Марица се раздели с трима опитни футболисти още преди края на сезона
След Локо и Ботев - още един пловдивски отбор загуби мача си
ФК Марица след изпадането: Бъдете с нас и в трудните моменти, подкрепете ни!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: