Локомотив с нова загуба при юношите-старша

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:33 / 01.09.2010
3237
Локомотив Пловдив записа нова загуба в Елитната юношеска група до 19 годишни. Младите "смърфове" отстъпиха у дома на Сливен с 1:2. Двата отбора играха на помощното игрише "Кошарата" при неприятни условия за футбол - студен и силен вятър, като през втората част дори се изля кратък дъжд.

Първото полувреме на мача бе скучно, като ще се запомни единствено с двата гола на Сливен и една греда, която гостите удариха. Футболистите в оранжеви екипи откриха в 31-ата минута след центриране, а 5 по-късно удвоиха преднината си с прехвърлящ удар.

След почивката играчите на юношеския тим, в който играха и Стоян Ставрев, Емил Аргиров, Дани Кики и Георги Петров - Геша, опитаха да са малко по-активни с далечни удари и по-остри атаки. Опитите обаче бяха доста вяли и доведоха само до един гол. Благой Мастагарков успя да се разпише в 58-ата минута, вкарвайки отблизо на опразнената от вратаря на Сливен врата.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).