Том не искал в Славия, пращат го в дубъла?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
16:24 / 31.08.2010
5069
Халфът на Локомотив Пловдив Евертон Джилио - Том по всяка вероятност ще остане на Лаута, научи Plovdiv24.bg. Трансферът му в Славия пропада, тъй като самият той не искал да играе в София. Ръководствата на двата отбора се бяха разбрали за размяната на Том и халфа на белите Николай Дюлгеров, но бразилецът е предпочел да остане в Пловдив. Евертон Джилио не е бил доволен от финансовите параметри в договора, който са му предложили от Славия.

На Лаута полузащитникът най-вероятно ще играе само за състава, който участва в наследника на дублиращия тим - отборът от Елитната юношеска група до 19 години, в който имат право да играят и няколко футболисти от първия тим. Договорът на Евертон Джилио - Том изтича в края на тази година и ако неразбирателствата между него и ръководството на тима не се изгладят, той ще си тръгне зимата от Локомотив като свободен агент без трансферна сума.

Официална позиция от ръководството на клуба относно трансферите между Славия и Локо Пловдив няма.


Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).