ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Чило Попов с призив към пловдивчани: Да си отвоюваме града обратно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:41 / 03.11.2023Коментари (2)2800
©
Презастрояването в Пловдив трябва да бъде незабавно овладяно, защото има пряк ефект върху влошаването на качеството на живот на хората. Това заяви кандидатът за кмет на район “Централен" в Пловдив Чило Попов и посочи проблема с презастрояването като основен негов приоритет.

“Ако бъда избран за кмет, ще започна с проверка на всички издадени и с ревизия на всички предстоящи за издаване строителни разрешения с цел влизане в една обща концепция, а не работа на парче и услуги за наши хора, които са инвеститори и желаят само една квадратура, която да осребрят", каза кандидатът на “Продължаваме Промяната - Демократична България", който влиза в балотажа с отлични позиции.

Друг основен приоритет на Чило Попов е общата поддръжка на централния район. Според него всички зелени площи, с изключение на градската градина, са занемарени, сухи и неподдържани.

“Градската ни среда изглежда изоставена, мърлява и неподдържана и се правят само цялостни проекти на парче, които после се зарязват. За всичко това имам инструменти, имам и воля да започна да се боря", категоричен е той.

Според кандидат-кмета обществото в Пловдив е изключително възмутено от предизвикания хаос от ГЕРБ. По думите му хората вече са обезверени от неизпълнените обещания, изгубения диалог с тях, безалтернативните решения за придвижване и презастрояване.

Чило Попов определи подкрепата към кандидатите на ГЕРБ от отпадналия на първи тур кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов като “предизборен маскарад".

“Маските паднаха. Видя се, че всичко е било един театър, че тези хора винаги са били партньори. Те са се разбирали. Ние това го знаем от много години. Уж най-големият опонент на ГЕРБ, който беше възмутен, който щеше да бори модела “Тотев", вчера отиде и се прегърна и целуна с тях, топло беше приет в централата на ГЕРБ", каза той.

“Призовавам всички, които осъзнаха какво се случва, как силите на мрака разкриха истинското си лице, нека си отвоюваме града обратно. Борбата е между доброто и злото. Заставаме срещу модела “ГЕРБ" с номер 66 тази неделя", призова Чило Попов.


Още по темата: общо новини по темата: 937
05.04.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
16.01.2024 »
05.01.2024 »
23.12.2023 »
предишна страница [ 1/157 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако не за друго, поне те бива да разказваш приказки. Особено ме спечели с борбата между доброто и злото. Това не са приказки на голям пораснал човек, още повече на кандидат за кмет. Проблемите всички си ги знаем, няма нужда да ни се напомнят. Празните приказки отдавна са ни омръзнали, а от всички твои предизборни клипчета само това чуваме. За какво ще се бориш - ще накараш "Паркове и градини" да работят повече, ще накараш "Чистота" да работят с турбо метли ли, какво ще направиш? Известно ли ти е, че те са на подчинение единствено на големия кмет, а не на районния. Играли сме го тоя мач с едно дърво, за което пуснахме жалба, издадоха заповед от "Централен" и вече 8 месеца чакаме "Паркове и градини" да реагират, защото все нямали хора. Кое строителство ще забраниш? Ще ми кажеш на мен, че няма да си строя в собствения имот, след като си спазвам всички изисквания по застроителния план ли? Не си познал. Ще накараш собствениците да си оправят къщите паметници на културата - да, на никого не са приятни, но не можеш да накараш някой да извади една торба пари, защото тези проети са много скъпи, а си има изисквания за тях и всичко се одобрява от НИНКН. Така, че уважаеми г-н Попов първо се запознайте как стоят нещата и после говорете глупости. За да има нещо реално направено, винаги се започва с "картинки" и това ви го казвам като проектант. А до реализирането на проект се иска и финансиране и обществени поръчки и прочие и прочие. Бъдете здрав и другия път си научете урока преди да се кандидатирате за кмет.
0
 
 
Номерът на бюлетината ви говори сам по себе си кой е злото,че и гейзло.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: