ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (19)
Битката за Пловдив: Мач, в който класирането няма значение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 02.11.2023Коментари (0)1816
©
Остават броени часове до едно от най-големите дербита в българската Първа лига, защото Ботев посреща Локомотив във футболната “Битка за Пловдив". Срещата ще се състои на 3 ноември (петък) на ст. “Христо Ботев" под тепетата, а както винаги, тук класирането няма значение - зрелището между тези два отбора е гарантирано.

Вън от съмнение е, че на сайта winbet.bg ще могат да бъдат открити супер завишени коефициенти за дербито, а всички фенове ще могат бързо и лесно да направят своите залози за футбол. Но какво е състоянието на двата тима преди голямата битка на “Колежа"?

Ботев във възходяща линия преди сблъсъка с Локо

Като изключим загубата от ЦСКА 1948, Ботев се намира в подем - три победи в последните четири срещи. Това показва, че новият старши-треньор Душан Керкез върши отлична работа и е успял да предаде своята философия за играта на състезателите.

В последния си мач Ботев записа своята 5-а победа за сезона. “Канарчетата" го направиха по един крайно впечатляващ начин - 6:0 срещу Локомотив София у дома. Това бе най-изразителната победа на Ботев от началото на кампанията. Двама нигерийци се разписаха за успеха на домакините - Самуел Акере и Уме Емануел, а французинът Антоан Бароан също се разписа на два пъти. 

Иначе сред лидерите на Ботев остава бившият национал Ивелин Попов, който се представя силно, откакто акостира на “Колежа" с трансфер от Левски.

Локомотив без победа в последните си пет мача

Локомотив Пловдив се намира в Топ 3 на класирането на Първа лига, но това далеч не прави “смърфовете" фаворит в двубоя с Ботев. Напротив - отборът на Александър Томаш е без победа в последните си пет мача за първенство, което загатва за слаба форма. Това е тревожен сигнал преди голямото дерби с “канарчетата".

В предишния кръг Локо се изправи срещу 1948 в Бистрица, като все пак успя да спечели точка след равенство 1:1. Джовани вкара единствения гол за пловдивчани от дузпа в края на първата част.

Ангел Лясков пропуска гостуването на Ботев в петък. Бранителят получи червен картон по време на мача с 1948 и няма да бъде на разположение на старши-треньора Томаш.

В спортна секция на winbet.bg могат да бъдат открити конкурентни коефициенти за дербито на Пловдив, както и отлично разнообразие от пазари.

За първи път в България - ранно изплащане за брой голове

Една от спортните функционалности в WINBET се появява за първи път на българския пазар. Това е “Ранно изплащане за брой голове" - функция, която е активна при залог “Над 2.5 гола".

Когато потребителят е направил подобен залог, той автоматично ще се затвори и ще се маркира като печеливш, ако до 33-ата минута на срещата са вкарани две попадения, независимо в коя врата. Тогава няма нужда да се чака и трети гол, за да бъде затворен залогът.

Персонален Power Boost за още по-висок коефициент

По-високите коефициенти винаги са възможни на winbet.bg, а за това помага и функцията Персонален Power Boost. Благодарение на нея, феновете могат да получат увеличение на ставката между 5 и 10 процента, в зависимост от коефициента на пазара, който са избрали.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 77
16.04.2024
06.11.2023
05.11.2023
04.11.2023
04.11.2023
03.11.2023
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Сдружението: Настояваме за преработка на проекта за стадион "Христо Ботев"!
Вили Вуцов призова за бой с тояги и сопи, глобиха го над 2 бона
Силен старт за Димитър Кузманов в Австрия, добави 7 точки към ранглистата на АТР
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: