Марица затрудни много ЦСКА 1948, но приключи за Купата на България

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:18 / 01.11.2023
3564
Марица (Пловдив) затрудни изключително много силен отбор от Първа лига, но приключи участието си в турнира за Купата на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-сините отстъпиха на борещия се за медали ЦСКА 1948 с 0:1 в 1/16-финален двубой, който се игра на стадиона в квартал "Кършияка".

Георги Русев (72) отбеляза единственото попадение в срещата.

"Армейците" бяха по-активният отбор на терена и създадоха доста положения пред противниковата врата, но точността им изневеряваше.

Още във втората минута Георги Русев отправи коварен шут, но вратарят на домакините Илия Николов спаси. Малко по-късно Емил Виячки и Валери Домовчийски се сдърпаха в половината на гостите и трябваше реферът Ел-Хатиб повече от минута да успокоява двамата, но не им показа картон.

Последва серия от удари на Парвиз Умарбаев, Ивайло Чочев, Педро Енрике и Аерон Зинга, които обаче не намериха целта.

През второто полувреме ситуацията на терена не се промени и гостите продължиха да пропускат.

Така се стигна до 72-ата минута, когато резултатът бе открит. Това стана след една отбита топка, която попадна право на крака на Георги Русев. Той шутира от движение и след рикошет в гредата топката опъна мрежата зад Илия Николов за 0:1.

Марица игра в състав:

Илия Николов, Димитър Аврамов, Саломон Джеймс, Атанас Ташолов, Мирослав Пушкаров, Ифеани Дейвид, Свилен Щерев, Валери Домовчийски, Стефан Попов, Станислав Маламов, Милен Танчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).