Дамите на Пълдин удариха Етър, посветиха победата на контузена съотборничка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:17 / 10.10.2023
1359
ФК Пълдин (Пловдив) постигна трета победа в женското държавно първенство по футбол. Възпитаничките на треньора Ангел Славов надиграха Етър с 3:1 като гости в мач от 5-ия кръг, който се проведе на изкуствения терен "Трифон Иванов" във Велико Търново.

Теодора Митова откри головата сметка за Пълдин в 32-ата минута, след като се възползва от грешка на противниковата вратарка.

Десет минути по-късно след добро центриране в наказателното поле Мариела Петрова се оказа най-съобразителна и засече с глава в мрежата за 0:2.

В 58-ата минута след прекрасна триходова комбинация Мариела Петрова отново се оказа на правилното място, за да се разпише за 0:3.

Почетното попадение за домакините от Етър бе дело на Тодорка Тодорова, която отбеляза от пряк свободен удар в 78-ата минута.

ФК Пълдин посвети победата на една от своите футболистки - Силяна Михалева, която през миналата седмица претърпя тежка контузия.

Пловдивчанки заемат 4-о място във временното класиране, като има еднакъв актив с тима на ФК Спортика (Благоевград).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).