Капитанът Лазаров върна Локо на върха в "А" група след победа в Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (101)
20:25 / 14.08.2010
16311
Локо се върна на върха в "А" група след нова победа, този път като гост на Сливен. "Черно-белите" бяха по-добри от своите домакини и закономерно стигнаха до трите точки, след минимално 1:0.

Преди почивката "смърфовете" бяха пълни господари на терен. Вездесъщият капитан на "черно-белите" Здравко Лазаров отново бе над всички и организира няколко опасни атаки към вратата на домакините.

Той успя да сполучи при последната преди почивката. В 45-та минута той бе изведен добре в наказателното поле на Сливен и с хубав удар покрай плонжа на вратаря реализира за 0:1.

След почивката двубоя започна с мощен натиск на "черно-белите". Новият любимец на агитката на пловдивчани Базил дьо Карвальо бе изведен очи в очи с вратаря на домакините, но стреля слабо и не сполучи.

Христо Златински пробва своя късмет от пряк свободен удар, но и той не успя да удвои преднината на своя отбора.

В края на двубоя домакините опитаха хаотичен натиск. Христо Бонев обаче направи необходимите смени, с които заздрави средата на терена и Локо удържа ценната преднина.



Виж коментарите (101)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).