ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Коалиция "Съединени за Пловдив" откри предизборната си кампания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:42 / 01.10.2023Коментари (0)7632
Коалиция "Съединени за Пловдив" откри предизборната си кампания със зрелищно шоу в сърцето на града. 

В късния неделен следобед пловдивчани и гостите на града, разхождащи се по Главната, се оказаха участници в DJ парти, разположено на площада около Римския стадион. 

Малко по-късно популярният пловдивски актьор Златко Павлов даде началото на основното събитие - публичното представяне на кандидатите на коалицията за районни кметове,  общински съветници и кмет на града. На изборите в края на октомври "Съединени за Пловдив" се явяват с номер 68 в бюлетините. 

Един по един, на сцената под вековните мраморни стъпала слязоха Георги Титюков - лидер на "Кауза България", кандидат за кмет на район "Централен", втори в листата за общински съветници; Георги Колев - лидер на пловдивската организация на ЗС "Александър Стамболийски" и трети в листата; Иванка Митева - основател и лидер на "Новите лидери"; инж. Димитър Керин от "Атака"; Стефан Аксиев от "Воля" и Лилия Недева, ръководител на местната организация на "Партия на зелените" и кандидат за кмет на район "Тракия". Инж. Владимир Кисьов (ВМРО-БНД) се включи с видео послание, защото отсъства от страната. 

Представянето продължи с Павел Милушев - кандидат за кмет на район "Източен", Васко Вътев - за "Южен" и Тодор Тодоров - за "Западен". Всеки от тях е и кандидат за общински съветник. За район "Северен" "Съединени за Пловдив" подкрепят кандидатурата на гражданския активист от "Спаси Пловдив" Асен Костов.

След кандидатите за районни кметове, под аплодисментите на привържениците им, пред огромните екрани излязоха кандидатите за общински съветници на коалицията. Сред най-разпознаваемите лица в листата са Константин Георгиев, Кирил Търев, Стефан Послийски, Николай Бухалов, Едуард Сарафян, Румяна Толова, Лилия Таскова, Тодор Кръстев и др.

Последен към тях се присъедини и кандидатът за кмет на града Славчо Атанасов, придружен от съпругата си Елена и дъщеря им - д-р Силвия Атанасова. 

"Нашата мисия в тази кампания е да отвоюваме града от сглобката и да го върнем на хората, защото общината е тяхна. Те заслужават правото да избират кметовете си сами, а не някой да им назначава "телефонна слушалка" и от София да се разпорежда със съдбата им.  Нашата мисия е да сложим край на телефонните кметове", каза Славчо Атанасов. "Тази мисия изисква от нас да разкъсаме порочния кръг на обществените поръчки, печелени от едни и същи богоизбрани фирми, които вече са се задавили с обекти, не могат да ги изпълняват и блокират града с години заради просрочените си ремонти. И на това категорично трябва да сложим край", добави той. 

Според бившия кмет и народен представител, градът трябва да бъде подреден отново - по принципите на справедливостта, почтеността, отговорността и стратегическата необходимост. Пловдив навлиза в дългова криза, резултат от управлението през последните три мандата. "Наша мисия е да преведем града през кризата, да запазим хората, да гарантираме сигурността на домакинствата и условията за работа на бизнеса", каза още Славчо Атанасов

"Някои кметове за няколко години се превърнаха в олигарси и разбогатяха безконтролно на гърба на пловдивчани. Но част от нашата мисия е да сложим край на кметовете-олигарси в Пловдив. Това никак няма да е лесно. Насреща ни се изправя машина с огромни финансови възможности, с невероятна медийна мощ, а атомното им оръжие е фалшификацията на изборите", припомни той. 

"Когато не гласуват отвратените, управляват отвратителните", припомни Георги Колев. "Ако ви харесват дупките в асфалта, мръсния въздух, зодръстванията, бързо забогателите кметове - тогава ние не сме вашите хора. И Славчо Атанасов не е вашият кмет. Ако не ви харесват и искате градът да се промени, тогава не бъдете пасивни, излезте и гласувайте!", призова той. 

Трио "Тенорите" постави впечатляващ финал на шоуто в великолепно изпълнение на оперни арии и популярни мелодии.



Още по темата: общо новини по темата: 937
05.04.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
16.01.2024 »
05.01.2024 »
23.12.2023 »
предишна страница [ 1/157 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: