Венци Стефанов: Не гледайте класирането! После отиват в Европа като аслани, а се връщат като ...

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:04 / 25.09.2023
7605
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване относно временното класирането в Първа лига, като освен това даде и своята прогноза за бъдещия шампион на страната.

Стефанов се изказа след загубата на своя тим с 0:2 от Локомотив Пловдив, а успехът на черно-белите ивеличи преднината им в таблицата на 4 точки пред Черно море. Според шефа на Славия това класиране създава фалшиво усещане на фона на международните мачове на българските клубове.

"Искам да обърна внимание на моите приятели и колеги, да не гледат само класирането. Защото това дава едно фалшиво усещане и виждаме какво се случва в международните турнири. Отидат в Европа като аслани, а се върнат като… да не казвам като какво. 

Силно се надявам, че Локомотив (Пловдив) и Черно море ще удържат на този устрем в първенството и да се преборят за титлата. За шансовете на Левски и ЦСКА - а дано, ама надали. Не виждам причина Лудогорец да не стане отново шампион", заяви пред БНТ Венци Стефанов.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).