БК Марица-Кършияка организира традиционния турнир в памет на Тодор Ненов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:36 / 15.09.2023
1306
Баскетболен клуб "Марица-Кършияка“ и тази година организира традиционния мемориал в памет на пловдивските треньори. Той ще се състои на 23 септември на терените на "Младежки център“ - Пловдив от 9:30 часа.

Турнирът тръгна през 2012 година, след като година преди това - на 19 октомври 2011 г. от този свят си отиде едно от големите имена в българския баскетбол Тодор Ненов.

Оттогава състезанието се организира ежегодно по инициатива на СКБ "Марица-Кършияка“. Тази година участие ще вземат над 100 състезатели от БК “Хасково“, “Хебър“ Пазарджик, БК "Академик“ Пловдив и домакинът СКБ "Марица-Кършияка“.

За пръв път клубът ще организира честването под формата на стрийтбол. Това събитието се превърна в традиция, благодарение подкрепата на Община Пловдив, а тази година клубът получи подкрепа и от други спонсори.

Децата участници ще получат вода и безалкохолни напитки благодарение на Party Drinks. За кетъринга на турнира се погрижиха Eat&Go. Вкусни награди за състезателите ще бъдат осигурени от Леки. Освен медали за победителите клубът осигури за награда и топки.

Заповядайте! Поканени са всички свързани с баскетбола деатели и техните роднини, обявиха от БК Марица-Кършияка.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).