3 лева вход за мачовете на Ботев, пенсионери и под 18 - безплатно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (61)
16:25 / 03.08.2010
8877
Цената на билетите за новия сезон на домакинските мачове на Ботев ще бъде 3 лв, това каза пред репотер на Plovdiv24.bg финасовият директор на клуба Иван Йотков. Той сподели още, че има три вида абонаментни карти, които дават различен достъп до трибуните - абонаментна карта с достъп за всички сектори с изключение на централния,която ще е на цена 40 лв, ВИП карта на цена 80 лв, с която ще се влиза на централния сектор и втора ВИП карта, при която лицето ще има достъп за централната трибуна, а също така се осигурява и безплатен паркинг на автомобил, тя ще е на цена 200 лв. Всички посочени карти ще важат целогодишно. Те ще се продават в канцелариите на клуба.

Освен редовните билети даващи достъп до стадиона, г-н Йотков сподели, че ще има и безплатен вход, на който ще имат право само лица под 18 год. и такива над 70 год.

Относно екипите на футболистите, финасовият директор призна, че те отдавна вече са пристигнали и се очаква футболистите да излязат с тях на утрешната контрола от 18 часа със Свиленград. Единственото което се изчиства в момента по тях е актуализирането на номерата, които също ще бъдат завършвни да утрешния спаринг.


Виж коментарите (61)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).