Христо Бонев: Единственото хубаво е, че белята стана рано

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
12:17 / 02.08.2010
5556
Видимо спокоен бе старши треньорът на Локомотив ден след неособено добрия старт на отбора му в новия сезон на "А" група. В събота черно-белите, които открито афишираха амбиции за класиране в челната тройка завършиха 1:1 при гостуването си на новака Видима. След срещата Зума отказа изявления и бесен се качи в колата на приятел на път за Пловдив.

Вчера легендарният капитан на националния отбор прие философски загубата на две точки: "Най-хубавото от тази неудача е, че стана в самото начало на първенството и ще ни накара да вземем мерки. Аз продължавам да твърдя, че разполагам с най-добрите футболисти в нашето първенство. В Севлиево обаче се видя, че все още те не са сработени. След мача бях много ядосан. На тренировката в неделя обаче момчетата ми обясниха, че непосилната жега им е попречила да разкрият възможностите си.

Склонен съм да им вярвам макар и да не ги оправдавам, защото този мач на всяка цена трябваше да бъде спечелен. Не искам да се оправдавам с времето, но сами видяхте, че един трениран човек - дежурният пожарникар колабира. Представете си какво им е било на играчите на терена. В такава ситуация защитаващият се отбор е в далеч по-изгодно положение от нападащия. Дори когато губеха накрая, те се защитаваха с по 8 човека и ни беше трудно да ги пробием. Не мога да виня момчетата, защото те търсеха втори гол, но в тази жега и при катеначо трудно се пробива. В крайна сметка и шансът споходи домакините за изравняването, което те обаче си заслужиха със себераздаването до края", заяви Христо Бонев.

Той категорично отрече, че футболистите ще бъдат глобени за равенството край река Росица. Вчера сутринта Зума извика възпитаниците си за възстановителна тренировка и разбор на двубоя срещу Видима. Подготовката за мача срещу Черно море започва със занимание тази вечер.

Източник: в. "Марица"



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).