Локо замина за Севлиево, Чипев, Акалски и Крачунов останаха в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
12:38 / 30.07.2010
6810
Пламен Крачунов, Николай Чипев и Кирил Акалски не попаднаха в групата на Локомотив Пловдив, които днес по обяд заминаха за Севлиево за мача с Видима - Раковски, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Освен тях в Пловдив останаха трайно контузените Ангел Йошев и Красен Трифонов.

"Крачунов все още изпитва леки болки в аддуктора и лекаря на отбора каза по-добре да не рискуваме, тъй като е млад футболист с много хляб в него", заяви старши-треньорът Христо Бонев днес.

С групата замина и нападателят Саканоко, с когото все още не е подписан договор, както някои медии писаха днес. Той замина с тима, за да се аклиматизира и да свикне със съотборниците, но все още не е ясно дали ще остане на Лаута. Двубоят в Севлиево е в събота от 18:00 часа. Ето и групата:

Вратари: Стоян Ставрев, Флориан Лучини
Защитници: Семир Бенжелюн, Юнес Бенжелюн, Джемери Родригес, Емил Аргиров, Костадин Гаджалов, Мартин Кавдански, Валери Георгиев.
Халфове и нападатели: Мартин Керчев, Евертон Джилио - Том, Дани Кики, Габор Ерош, Христо Златински, Рангел Абушев, Базил дьо Карвальо, Драги Коцев, Здравко Лазаров


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).