Красен Трифонов ще се възстановява поне 1 месец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:05 / 28.07.2010
2952
Халфът на Локомотив Красен Трифонов ще се възстановява минимум един месец от травмата, която получи по време на вчерашната тренировка на помощния терен на "Лаута", известен повече като Кошарата. Както Plovdiv24.bg писа първи, техничарят се сблъска с Базил де Карвальо, вследствие на което скъса вътрешна връзка на коляното. "В продължение на 25 дни Красен ще ходи с шина на крака, след което ще започне леки тренировки", заяви лекарят на черно-белите Костадин Павлов.

Днес смърфовете ще направят първото си занимание на официалния терен от няколко дни насам. От 18 часа е предвидена двустранна игра, в която старши треньорът Христо Бонев ще види какво е моментното състояние на неговите възпитаници. Последната тренировка преди мача с Видима-Раковски ще е в петък сутринта. След нея от 12,00 часа Зума ще даде традиционната преди всеки шампионатен двубой пресконференция. Веднага след това групата потегля с клубния автобус за Севлиево. Мачът срещу Видима-Раковски е в събота от 18 часа и ще бъде ръководен от рефера Ангел Ангелов. Негови помощници ще са Венцислав Гаврилов и Мартин Венев, а за четвърти арбитър е назначен Станислав Ставров.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).