Одобриха вливането на Металик в Ботев, избраха и новата емблема

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (198)
19:28 / 25.07.2010
20606
Феновете на "канарчетата" официално одобриха вливането на Металик (Сопот) в Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана проведеното тази вечер заседание на клуба. Сливането ще даде възможност на "канарчетата" да започнат от "В" група през новия сезон.

Припомняме ви, че това стана възможно след като в късния петъчен следобед управителния съвет на Металик Сопот прие да се влее в "жълто-черния" клуб и по този начин "канарчетата" да получат право на участие във "В" група за започващия на 15 август сезон.

След формалното одобрение за сливане с Металик (Сопот) на заседанието бяха обсъдени предложените емблеми. Бе взето решение "жълто-черния" футболен клуб да се представя с първата предложена емблема (виж снимката в дясно), като логото ще претърпи лека модификация. Изборът се наложи, след като се оказа, че върху досегашната емблема на клуба бившият президент Димитър Христолов притежава авторски права.

Междувременно стана ясно също така, че Тодор Неделев ще играе само в юношеския тим, тъй като родителите му се притесняват от контузии при мачовете във "В" група и за това не са дали съгласието си за участието му в мъжкия тим.



Виж коментарите (198)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).