ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бачков за разгрома с 21:0: Какво трябваше да направим? Да не се явим за второто полувреме ли?
Автор: Стойчо Генов 08:59 / 25.08.2023Коментари (1)5196
©
Треньорът на Спартак (Пловдив) Данаил Бачков също взе отношение по разразилия се скандал, в който президентът на ФК Сливен Ивайло Русков забърка пловдивския клуб.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Русков нападна Спартак с думите, че е поръчков отбор на Димитър Бербатов. Според човека на Йордан Лечков пловдивчани участвали в нагласени мачове (визира двубоя с Несебър от миналия сезон), а поведението на футболистите при разгрома с 21:0 над Сливен било комплексарско.

Ето какво заяви по темата наставникът на "гладиаторите:

Започвам от самото начало преди срещата! Гостите от Сливен дойдоха наистина с млад отбор, като единствено Иван Стоянов (който, мисля, че е играещ треньор) беше на игрището и игра първото полувреме! Преди началото на срещата гостите ни помолха да им услужим с чорапи за срещата, че те нямали - били ги забравили или нещо подобно, но ние разполагахме само с едни такива на стадиона. В последния момент те намериха отнякъде чорапи!!

След това в нашата съблекалня влезе едно момче от техния отбор и ни помоли да им услужим с потници, че те нямали - дадохме им такива!! Колкото до самата среща, още от самото начало на мача предвещаваше какво ще се случи (наистина не съм очаквал и аз, че ще се получи такъв резултат) и смея да твърдя, че нашият отбор игра на 20 процента от своите възможности и въпреки това се стигна до този резултат!

Какво трябваше да направим ние като отбор?? Да не се явим за второто полувреме ли??? И питам аз: Къде е вината тук на Спартак Пловдив?? Аз не виждам такава!! След края на мача лично аз влязох на игрището да успокоявам плачещите и тръшнали се на земята млади футболисти на Сливен, защото наистина ме заболя за тях. Същото правеха и футболистите от моя отбор!!!

Жалкото е, че не видях това да го прави някой от ръководството на ФК Сливен, защото на мача нямаше такова! Мачът на Сливен в първия кръг в Съединение горе долу вървеше по същия сценарий, но къде отличните намеси на вратаря, къде пропилените с лека ръка положения, се стигна "само" до 11:00!!!

И последно - имам чувството, че ще има още такива резултати, дано да не съм прав!!!
Още по темата: общо новини по темата: 147
25.04.2024
20.04.2024
19.04.2024
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Президента на Сливен е охльов. Отишъл с 14 годишни без чорапи щото мъжете му избягали. Бербатов го е нагласил това и Бачков.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: