Ето кой треньор поема Ботев след уволнението на Генчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:50 / 22.08.2023
21265
Стана ясно кой треньор ще поеме Ботев (Пловдив) след уволнението на Станислав Генчев. Това ще е бразилският специалист Рафаел Ферейра. Той ще е начело на "канарите" до назначаването на нов наставник.

До този момент Рафаел Ферейра бе част от щаба на Станислав Генчев, който предстои да се раздели с клуба в следващите часове. Бразилецът се присъедини към "канарчетата“ по време на лагера на тима в Банско през юни.

Рафаел Ферейра е роден на 26 януари 1985 година в Бразилия. Генчев и Ферейра вече са работили заедно, като в продължение на 2 години и половина бяха тандем в отбора на Лудогорец.

Ферейра има сериозни успехи с разградския тим, като по негово време тимът печели четири шампионски титли и е многократен участник в груповата фаза на европейските клубни турнири. Информацията за новото му назначение е на dsport.bg и все още не е потвърдена официално от ПФК Ботев.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).