ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Взеха концесията за подлеза на гарата от Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 22.07.2010Коментари (16)4344
© Plovdiv24.bg
Почти с пълно единодушие - само Спас Гърневски гласува "въздържал се", общинските съветниците прекратиха концесията на пешеходния подлез на Централна гара, дадена през 2005 година на "ПФК "Локомотив" Пловдив - 1936" АД, представлявано от Емил Наков, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Мотивите са неплащане на договорените вноски, както и неизпълнената инвестиционна програма. Арх. Атанас Недевски нарече похвална инициативата на администрацията да упражнява реален следконцесионен контрол и очаква дейността да продължи и спрямо други дадени на концесия обекти. "Оказва се, че големите обещания на хартия след години не струват и стотинка, тъй като инвестициите не се изпълняват", отбеляза той. Димитър Керин допълни предложението с упълномощаване на кмета след прекратяването на договора да открие процедура за ново концесиониране.
Още по темата: общо новини по темата: 23
14.12.2020
01.12.2015
25.08.2014
29.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Крайно време е да се разкарат всички сергии около подстъпите на този подлеж! Не е възможно да се мине от наредени кашони с вещи със съмнителен произход! А да не говорим за павилионите за сладки и полодове и зеленчуци.... не можешспокойно да влезеш в подлеза от тях!
+4
 
 
ами то много лесно било да се плюят сегашноте кметове,ето защо са мълчали и си траят за предишните !!!Славчо бил жълт тоя бил жълт!!!! БАСТА ИГРАТА СВЪРШИ !!!СЕГА КМЕТА ПО ПРИМЕРА НА БОНЕВ-ЗАЩОТО ТОЙ МАЙ БЕШЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ТОГАВА ДА ДАДЕ КОНЦЕСИЯТА НА БОТЕВ!!!! ААМИ ТО БИЛО МНОГО ЛЕСНО ДА СЕ ИЗДЪРЖА ЛОКОТО ДОСЕГА !!ЗАТОВА ВСИЧКИ СА СЕ НАТИСКАЛИ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ!!!840 000 НА ГОДИНА СУПЕР!!!ЧАО И ЛЕКА НА НОЩ!!!
0
 
 
Браво бе, дайте го сега и него на маминото синче Кацарово и там да направи инвестиции.....Ама само да напомня, че май нещо забравихте - идват избори, а вие не сте вечни, колкото и да не ви се вярва
0
 
 
До миризливеца по-долу: "Мотивите са неплащане на договорените вноски, както и неизпълнената инвестиционна програма"... Ти минавал ли си скоро от там.... Не съм за това да не се даде на Локо, ами да се стопанисва както трябва и според договорите... И за корупция точно ти локо фенче не говори, щото още мечтаете по Жоро Илиев (лека му пръст на човека и евала че направи толкова за спорта)... ама такива сте си вие - дупедавци и въртиопашки... когато ви е изгодно си мълчите...
-2
 
 
Ураа радваите се, д.ба ваща мама корумпирана!!! Даите я на папагалите сега ако искате.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: