ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд направи 3:3 в контрола с адашите от София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:53 / 09.07.2010Коментари (18)6141
Локомотив Пловдив направи поредната си полезна проверка в Банско, като завърши 3:3 със съименниците си от София. Двата отбора играха на приливи и отливи, като си сменяха инициативата през мача. Пловдивчани водеха с 3:1 10-ина минути преди края, но не успяха да задържат преднината си.

Срещата започна неубедително за "смърфовете", като в първите няколко минути столичани имаха игрово предимство и направиха няколко добри атаки. При една от тях падна и първия гол, дело на бивши футболисти на Локо Пловдив. Искрен Писаров проби по крилото, центрира точно на Марин Камбуров, който заби точно за 0:1. 10-ина минути по-късно, в 18-ата, Евертон Джилио - Том вкара красив гол от границата на наказателното поле с точен шут по земя. В края на полувремето "черно-белите" направиха пълен обрат, като Здравко Лазаров успя да промуши топката през куп играчи за 2:1.

Второто полувреме също започна с малко по-активна игра на Локомотив София. Те обаче не успяха да се възползват и след като пловдивчани изравниха играта, стигнаха и до трети гол. След центриране, най-добре се бе пласирал новото попълнение Цветан Йотов, който с глава заби за 3:1. В последните минути "смърфовете" обаче намалиха оборотите, което позволи на столичани да вкарат два бързи гола и да изравнят за крайното 3:3. Първо се разписа Асамоа в 80-ата, а в края Йорданов от Локо Сф бе оставен непокрит и отблизо вкара за равенството.

Ето и състава на Локо Пд:
Флориан Лучини, Валери Георгиев, Костадин Гаджалов, Красен Трифонов, Евертон Джилио - Том, Габор Ерош, Христо Златински, Гуарино, Николай Чипев, Здравко Лазаров, Емил Аргиров(Стоян Ставрев, Юнес Бенжелюн, Цветан Йотов, Ивайло Герджиков, Веселин Марчев, Георги Петров, Рангел Абушев).
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ималоо в Пловдив,един отбоор,един отбоор - ЛОКОМОТИВ! Със играчи страшни,лъвове безстрашни! Един отбор - ЛОКОМОТИВ! Е-е-е-е... ЛОКОМОТИВ! Е-е-е-е пловдивски отбор! Е-е-е - ЛОКОМОТИВ! Е-е-е пловдивски отбор! Имало в Пловдив,един играач,един играач -ХРИСТО БОНЕВ! Донесъл слава,черно-бяла слава,един играч - ХРИСТО БОНЕВ! Е-е-е ХРИСТО БОНЕВ! Е-е-е черно-бял герой!
-5
 
 
Муха-ха-ха буферите от Шоплука играли по бельо, майна. Аве, локомотивци /пловдивските де/ не го приемайте за злорадствао, но вместо да пръскат пари за разни уругвайци и прочие, Узунов и Бонев да бяха настояли пред Коко за Писаров.
+2
 
 
В понеделник идват 4 (четерима) класни нападатели. Да треперят лувски, цска и латекс.
+4
 
 
В понеделник ,като дойдат и нападателите и всичко ще си дойде на мястото.
+4
 
 
Е тва е резултат ! Как на някой фен на Сдружението не му е дошло на акъла , че Коко е уредил мача , ум не ми го побира. Имаме силен отбор !Силен отбор, стабилен президент, отличен треньор.
+5
 
 
ВСИЧКО СИ ВЪРВИ ПО ПЛАН.НЕОБХОДИМ Е ОБОЧЕ КЛАСЕН НАПАДАТЕЛ.
+10
 
 
Много добре! Днес сме играли с може би най-класния съперник в контролите и даже 12 минути преди края сме ги водели с 3-1! Само да припомня,че там играят имена като Камбуров,Генков и Асамоа! Мисля,че нещата са много добре а и като вземем в предвид новината,която Бонев разкри,че в понеделник към отбора ще се присъединят цели 4 нападателя,всичко става повече от добре! От тези 4 ,двама да останат ще е идеално!
+10
 
 
И далче да отидем, и далече да умрем, черно-бели ще останем до последния си ден !
+7
 
 
Мисля си 4е запо4ваме да ставаме отбор сработваме се ! но вси4ко ще видим в шампионата тези контроли не са толкова важни важно е да ма4каме на домакинските ма4ове и особенно на гостуванията със ц(*ска и Левски !! Напред мащини | СЕКТОРА СЕКТОРА СЕКТОРА Самооооо... ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: