ТК "Локомотив" посрещна звездата си Цвети Пиронкова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:04 / 06.07.2010
4438
Звездата на българския тенис Цветана Пиронкова бе посрещната с мини-празник на кортовете на клуба си ТК "Локомотив" край Гребната база, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Може би най-скромната полуфиналистка в историята на Уимбълдън бе заобиколена от куп деца, които й искаха автографи по тенис-топки, картички и дори специално направени плакати.

Малко след 10 часа бе и тържеството, което бе организирано от клуба й. Цветана и нейният личен треньор - баща й Кирил Пиронков получиха подаръци от шефовете в ТК "Локомотив" Дора Рангелова и Георги Крумов. Двамата получиха елегантни плакети от клуба. Специална награда пък бяха приготвили децата, които дариха Цвети с огромно плюшено мече и голям букет. Тя пожела на най-малките да обичат спорта и да не се отказват от мечтите си. Всички, присъствали на посрещането пък пожелаха на Цвети полуфиналът на Уимбълдън да бъде най-малкия й успех в следващите години.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).