ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (26)
Крушарски: Локо ще спечели дербито, Ботев са по-зле от нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 12.07.2023Коментари (8)4408
© Plovdiv24.bg
Единият от собствениците на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви пред "Тема Спорт“, че Ботев ще загуби дербито в неделя. Бизенсменът обаче уточни, че мъжкият футбол на "Лаута“ вече не му е приоритет.

"Аз вече не се занимава с мъжки футбол. Отдавна се занимавам само с младежи. Аз градя къщи и ветераните поддържам. Вие се сещата само за тези, които ритат топката пред телевизора и никой не ги гледа. Поглеждайте към старите и към младите. Онзи ден ветераните на Локо играха с румънски българи и на стадиона имаше 100-200 зрители. Повече хора, отколкото на мачовете на някои отбори, от които вие се интересувате. Направиха страшен мач, зрелище. Гледайте с отворени очи и широк мироглед. Сегашните трябва да гледат кои са били ветераните в миналото, за да се сраняват с тях. Защото днешните ги гледат по 20 човека. Публика събират само 8 мача у нас. На другите и родните им не идват понякога да ги наблюдават, защото са в чужбина“, сподели Крушарски. Той все пак говори и за Битката за Пловдив.

"Ще ходя на мача с Ботев в неделя. Ще го гледам на стадиона. Но аз в мъжкия футбол не се меся. Там има сериозни треньори, които разбират много от футбол. Да си направят цирка. Локо ще спечели, как иначе. Ботев са по-зле от нас. Нямаме проблем с тях. Ние не сме вързали, а те не са цъфнали още“, завърши бизнесменът в типичния си стил.
Още по темата: общо новини по темата: 77
16.04.2024
06.11.2023
05.11.2023
04.11.2023
04.11.2023
03.11.2023
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Крушарски, побъркваш ги жълтите гниди.Каквото и да кажеш, все те те обсъждат.Нищо не си им направил нали, освен една пета и шест бахура
+1
 
 
С тоя Страхлив тренер няма да ни бъде,Тунчев е Класи над него...С Ботев Враца на Лаута вади нападател да пази 0;0 ми ние загубихме лесни точки от 3 мача на Лаута...От втори завършихме 5 ти ....Егати Успеха А!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.07.2023 г.
0
 
 
Другарят Крушарски пак се е налюскал с мастика! Стега бе, виж каква жега е!
-1
 
 
Реално Локомотив си запази отбора , Минчев се върна , Лясков и бразилчето са новите и тримата са добри и надграждат по този начин... При нас хубавото е , че дойде Генчев, Миланов, Господинов но като , че ли с това приключваме добрите новини ?! Никаква селекция , ама никаква, Ману и Брахими изобщо не са лоши , но явно не желаят да останат в Ботев, не са водили подготовка (пълноценна) с отбора , Янис е добър състезател но е единствен , което е адски малко ! При това положение , явно трябва да сме щастливи ако вземем точка от дербито ! Генчев , сподели , че играчите , които е поискал няма да дойдат , реално сме почти същия отбор от миналия шампионат , който дори не вкара гол на новия стадион .....Моята единствена надежда за Ботев е треньора...
0
 
 
Крушарски паднем ли или направим равен Томаш вън.Защо го държите още като досега не е постигнал нищо с Локо пд освен едно пето ненужно място .Само Локо пд.
-1
 
 
Този път няма да познаете Г-н Крушарски.И двата отбора са зле и резултата ще е -0-0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: