Юлия Берберян: Най-успешният треньор е бащата на Цвети Пиронкова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:53 / 03.07.2010
3096
"Само бащата на Цвети знае какво коства на едно семейство и на един човек подобен успех", сподели Юлия Берберян - майката на трите големи в тениса от близкото минало Мануела, Катерина и Магдалена Малееви. 

Юлия Берберян вече е изпратила поздрав за успеха на Пиронкова. На мнението, че тя е най-успешната българска тенис треньорка, Берберян благородно обяви "Сега най-успешният треньор е бащата на Цвети".

Според именитата треньорка тениса изглежда много лъскав спорт, но зад всичко това стои къртовски труд, в който оцеляват най-добрите и упоритите.

"Наистина не е евтин спорт, но ако едно дете е талантливо, то няма да остане незабелязано и неподкрепено. Доказателство за това е както Цвети, така и ние преди години. Цвети е имала подкрепата на различни благотворителни католически организации, а ние с моите дъщери сме спали в мазетата на българските посолства, за да можем да сме в големия тенис".



Източник: PRObg


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).