ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Родните ни звезди демонстрират плажните тенденции за сезона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:20 / 09.07.2023Коментари (1)2047
Както в заведенията, така и на плажа родните ни звезди показаха неотразими визии. Преслава и Ина избраха плетени рокли, а Диляна Попова отново остана вярна на прическата с плитките. Алек Богданска и Златка Райкова пък сложиха кърпи на главите, пише " Телеграф".

Съчетание

Най-популярните аксесоари през летния сезон са шапки, изработени от естествени материали като слама и лен. Точно това виждаме в кадрите на бременната изпълнителка Маги Джанаварова. Певицата винаги се е интересувала от мода и винаги спазва модните трендове, дори и на плажа. Самата тя неведнъж е казвала, че ако не се занимаваше с музика, работата й щеше да е свързана с мода. Съчетанието й между тренди шапката и дългото кимоно я прави неотразима на пясъка. Припомняме, че Маги сама успя да изработи шапката си за рождения ден, като й залепи пера.

Преслава, която откри морския сезон още през пролетта в Дубай, също се съобрази с трендовете на плажа. Изпълнителката се показа с най-хитовите плажни рокли тази година - тип мрежа. Забелязваме тази мода от много световни звезди в Инстаграм пространството. Както тях, така и нашата българска певица не пропусна да качи кадър с този шикозен акцент. Роклята й е в бежов нюанс с леко златист оттенък. Преси е добавила и черна шапка с козирка, което прави визията й спортно-елегантна.

Колежката й Ина Гаярди също спази този тренд. Тя заложи на плетивото, но вместо рокля певицата избра сет от две части. Горнището на банския е изцяло от плет, съчетан с пола с висящи каишки.

Ръкави

Красавицата Диляна Попова за пореден път избра прическа с плитки за плажа. Този тренд никога не остарява, а моделката винаги залага на него. На една от почивките й тази година в Занзибар тя показа отново стил и интересни акценти. Попова сложи дългите ръкави край морето, които са една от последните актуални сензации в модата, и допълни няколко верижки на врата си. Разбира се, целият аутфит съчета и с кафяви очила, в какъвто цвят са и ръкавите й. Последователите й не пропуснаха да й споделят в коментарите впечатленията си от визията й. На коса с плитки заложи и певицата Диона. Тя се похвали в мрежата с новата си прическа, която й е направила нейна приятелка. Плитките на Диона са с канеколон и са доста дълги. Самата тя се пошегува, че не е сигурна колко време ще издържи, защото много тежат.

Една от най-следваните ни инфлуенсърки Александра Богданска винаги ни показва различни модни трендове. Този път моделката се показа с кърпа на главата. Тенденция от миналото лято, която явно все още е актуална. Богданска е съчетала аксесоара на главата си с хитовото кимоно и дълга верижка на врата си. Кимоното е в комплект с панталон, като материята е от сатен в нежен нюд цвят. Кърпата на главата е от същата материя и цвят. Модерните кърпи ни предоставят редица възможности - можете да ги връзвате както ви харесва - в косите, на опашка, на врата или както Алекс - на главата. Златка Райкова също сложи кърпа със същия принт като шапката на половинката си Карен. Двамата избраха да са в тон дори и на плажа. Звездната двойка освен с аксесоарите на главите си се наметнаха и с еднакви бели ризи. Нещо, което все по-често срещаме - широки ризи вместо парео.

Принт

Гери-Никол, както винаги, избра да бъде суператрактивна освен на сцената, и на плажа. Тя сложи искрящозелен бански с леопардов принт. Единственият аксесоар, който певицата предпочете за този аутфит, са слънчеви очила с огледален ефект, отново в зелената гама. Тази визия Гери-Никол показа на любимата звездна дестинация - Дубай.

Актрисата Алекс Раева също избра леопардовия принт на плажа, но на диадема в косите си. И Златка Димитрова, която често показва пред последователите си спортната си фигура, избра животински принт за банския си, но не леопардов, а змийски. Тя спази един от най-предпочитаните модни хитове - плетена плажна чанта с акцент мидички. Шокиращото в кадъра, който Злати сподели, бяха ботушите. Да, плеймейтката обу ботуши на плажа вместо чехли.

Николета Лозанова, която винаги показва модните трендове в социалните мрежи, отново изпъкна пред повечето звезди. Тя съчета морската си визия с тренди чанта от слама, големи златни обеци, кафяв бански с нюд пола и слънчеви очила с бяла рамка. Тези очила са един от най-големите хитове това лято. Тя не обу ботуши, както Златка Димитрова, а избра нежни чехли отново с плетен акцент. Участничката от риалити формата по NOVA "Игри на волята“ Мирела Илиева заложи на по-семпла визия. На почивката си в Тайланд инфлуенсърката облече широка тениска с долнище на бански. Вместо обеци и колиета Мирела сложи бяло цвете зад ухото си.

Мария избра крокодил

Попфолк певицата Мария пък отказа да коленичи на всички трендове край морето и заложи на нещо нестандартно. Изпълнителката вместо да сложи сламена шапка или кимоно, се снима с надуваем крокодил във водите на Гърция. "Кроки, моят приятел... Готин ден от мен“, написа брюнетката под снимката с новия й аксесоар. Звездата бе избрала изчистен бял бански и небрежно вързана коса на кок.

Наум и Теа спазват традиции вместо трендове

Инфлуенсърското семейство Наум Шопов, Теа Минкова и дъщеря им Амая вместо модни тенденции спазват семейни традиции. Щастливото трио отново отидоха на море в Гърция и облякоха банските от 2019 г. Точно тази година те обявиха, че Амая е в коремчето на мама и предстои да бъдат родители. Днес, 4 години по-късно, щастливците се облякоха по същия начин, но вместо снимка на зародиша в корема хванаха в ръцете си малкото им момиченце.


Още по темата: общо новини по темата: 7051
05.04.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1176 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.07.2023 г.
+1
 
 
Добре че го съобщавате! Иначе нямаше да знам какво прави помията! Просто този маинталитет и това виждане не ме интересуват!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: