Димитър Иванов: Село Труд надминава много от градовете по спортни постижения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 29.06.2023
1254
Кметът на Община "Марица“ Димитър Иванов награди с парични премии момчетата до 11 години от хандбален клуб "Труд“ и мъжкия представителен отбор на селото за успешното им представяне по време на сезона. Кметът поздрави представителите на двата тима, които гостуваха в кабинета му, за да покажат трофеите си.

"Село Труд надминава много от градовете по спортни постижения. Сигурен съм, че името му ще стане известно в цяла България и в чужбина, заради добрата традиция и многобройните успехи на хандбалистите от село Труд“, подчерта Димитър Иванов.

Момчетата до 11 години завършиха четвърти в България след оспорван мач със Спартак (Варна). Те бяха класирани и сред 12-те най-добри отбора на дъжавното първенство, а в зонална група "Тракия“ победиха съперниците си от градовете Ловеч и Гоце Делчев.

Мъжкият представителен отбор на с. Труд пък не допусна нито една загуба и стана шампион на "Б“ Републиканска хандбална група. Към колекцията си от победи тимът прибави и 4-то място на държавното първенство по плажен хандбал и 3-то място на международен турнир Nesebar beach cup.

Димитър Иванов изказа благодарност към спортистите за усилията, вложени през годините.

"Благодаря Ви затова, че прославяте името на с. Труд и Община "Марица“. Вярвам във Вас и знам, че един ден ще се гордеем с Вашите постижения не само в страната, но и по света. Продължавайте да бъдете упорити, дисциплинирани и да полагате много труд, защото това е пътят към победата“, пожела той на спортистите.

Капитанът Христо Ангелов и треньорите на отбора Николай Нейчев и Димитър Танев изказаха признателност на Димитър Иванов и екипа му, затова, че винаги са подкрепяли клуба и спорта в Община "Марица“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).