Ераносян се размина с ново наказание, старото му изтича

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:52 / 20.06.2010
3139
Пловдивчанинът Едуард Ераносян изглежда се размина с нови две години лишаване от правото да упражнява треньорската си професия.

На 11 юни Спортният арбитражен съд в Лозана не е дал ход на делото срещу спеца, заведено от ФИФА и Световната антидопингова агенция (УАДА).

Пред магистратите като ответници се явили представител на Кипърската футболна федерация и президентът на ФК АПОП (Кинира Пея) Михалис Микас.

Хората от Острова на Афродита обаче били приятно сюрпризирани, тъй като делото е оставено без движение и не е насрочена нова дата за разглеждане на скандала с Ераносян.

По този начин 24-месечното наказание на Едо, наложено от Съдебния комитет към Футболната федерация на Кипър и потвърдено от УЕФА, е към своя край.

Треньорът-шампион с Локо (Пд) отнесе суровата санкция в края на септември, 2008 година, когато 13 футболисти на водения от него АПОП бяха засечени с положителни допинг-проби.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).