Треньорите от ДЮШ-а на АД-то на Христолов преминават към сдружението

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
10:53 / 18.06.2010
7806
Треньорите от детско-юношеската школа на формациите на Ботев, които към момента се водят на щат към АД-то на Христолов ще се срещнат с членовете на Управителния съвет на сдружението "ПФК Ботев Пловдив". Целта на срещата ще бъде треньорите и децата от школите да преминат към сдружнението. АД-то на Христолов към момента е без никаква дейност, а школите от повече от година не са виждали и лев от фалиралия бизнесмен.

Plovdiv24.bg припомня, че последните месеци школата на практика се издържаше от парите на треньорите, които не получаваха и заплати, както и родителите, които заедно събираха пари за съдийски такси и пътни разходи. През пролетта с финансова помощ се включи и столичния бизнесмен Георги Георгиев.

Утре ще бъде първото събрание на членовете на възроденото сдружение "ПФК Ботев Пловдив". В дневния ред са вписани две точки - приемането на основните насоки и програма за развитието на ПФК Ботев Пловдив през сезон 2010/11, както и приемането на бюджета на тима. Освен това ще се разгледат и предложенията за назначаване на старши-треньор и хора на ръководни постове в клуба. На заседанието ще може да участват 182 члена, платили своя членски внос до четвъртъка.


Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).