Локо назначава кондиционен треньор, поръчват екипировка Пума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
13:23 / 16.06.2010
4666
Нов кондиционен треньор най-вероятно ще бъде назначен днес в Локомотив Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Днес среща с ръководството ще проведе Неделчо Матушев, който за последно е работил в Армения, а преди това има стаж и в доста отбори из България. Локомотив игра без специалист по кондиционната подготовка в последните кръгове, след като Наджи Шенсой и целия му щаб напусна, когато тимът бе на ръба на изпадането.

От Локомотив съобщиха още, че най-вероятно ще продължат да изоплзват екипировката Пума и през новия сезон. "Смърфовете" водеха преговори с няколко други фирми, но най-вероятно ще се спрат на фирмата, с която до сега се обличаха.

"Черно-белите" стартират официално подготовка в понеделник. На първата тренировка се очаква да пристигнат трима уругвайци и трима испанци. Чужденците ще кацнат в България по-рано, но ще започнат тренировки заедно с основната група футболисти.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).