ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Червен кмет продължава да натиска да вземат концесията от Локо, Титюков не смее да подпише
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:33 / 13.06.2010Коментари (7)3569
© Plovdiv24.bg
Предложението за разваляне на концесията за подлеза на Централна гара вече две седмици чака подписа на изпълняващия длъжността кмет Георги Титюков, за да бъде входирано в Общинския съвет. Той не смее да сложи парафа си, за да не бъде обвинен от феновете на "Локомотив", че нарочно работи срещу любимия им отбор, защото като спортен зам.-кмет хвърли доста усилия срещу разпада на върлия им враг "Ботев".

"Историята е много смешна. Феновете на "Локо" са тотално заблудени и подведени да защитават частни интереси. Нито стотинка от печалбата на концесионера не отива за отбора. Дружеството, на което е дадена концесията, е било създадено точно с тази цел и отдавна няма нищо общо с тима, който после стана собственост на Галя Топалова, а сега го притежава Коко Динев", разказа заместник-кметът Александър Константинов, който, като отговарящ за следконцесионния контрол, е вносител на предложението, пред репортера на Plovdiv24.bg.

Концесионерът не само, че не си бил изпълнил инвестиционните задължения, но не е и превел на общината нищо от дължимата за миналата година вноска в размер на 71 000 лв., така продължавал да я кара и досега. От градската управа пращали писмо след писмо, но така и не са получили ни един отговор до момента. В същото време владеещите подлеза си прибирали редовно паричките от наема.

"Утре прокуратурата мен ще подгони, че допускам това безобразие. Феновете ме плюят наляво и надясно, без да знаят, че обслужват интересите на една частна фирма. Предложението ми трябва да бъде подписано. Затова сме на този хал, защото всеки гледа на прехвърли горещия картоф на другия", заключи Константинов.

От утре, според предварителна информация, Титюков излиза в отпуска, Славчо Атанасов се връща от почивка на 24 юни, но като четвърто поколение ботевист, и на него ще му е трудно да сложи подпис, очаква се отговорността на поеме Петко Атанасов, който ще поеме длъжността на временен кмет.

Още по темата: общо новини по темата: 23
14.12.2020
01.12.2015
25.08.2014
29.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 14.06.2010 г.
0
 
 
Коко или да каже ще изпълнявам задълженията, дайте ми срок, и да го направи, или да се дава на някой да го развива тоя подлез. Тая пача Галя зае*а всичко, и хората дето имат магазини и минават през подлеза са си прави, то плочки няма, нищо и като завали един дъжт - венеция!
+6
 
 
Най-добре от клуба да излезнат с официална декларация по този въпрос,за да има достатъчна яснота.
-3
 
 
тото динеф е нагъл,и да слага повече от черните седалки,щото ако белите са повече контраста с тифозите от столипиново ще е СУПЕР :)
+8
 
 
Това което казва Константинов че Локомотив Пловдив не печели нищо от този подлез е абсолютно вярно и ако не се изпълнява договора по концесията да се взима ако ще ставаме бяла държава да ставаме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: