Станислав Генчев коментира слуховете дали ще става треньор на Ботев (Пд)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:29 / 30.05.2023
6182
Спряганият за евентуален нов треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев опита да разсее слуховете около своето бъдеще. Специалистът, който в момента води тима на Локомотив (София), бе категоричен, че до момента не е преговарял с нито един клуб.

"Пълни спекулации са всичко, не съм преговарял с нито един отбор. През тази седмица ще се реши моето бъдеще. До момента нямам предложение от нито един отбор, така че може да остана и в Локомотив София“, заяви Станислав Генчев след края на вчерашния мач срещу Арда, загубен от неговия тим с 1:3.

"Разбирам футболистите донякъде. Доста голяма част от тях ще сменят отбора и имат други предложения. Трудно им е на тях от мотивационна гледна точка. Няма тренировка или мач без значение. Най-малкото трябва да играят за себе си и за клуба. Преговаря се с доста играчи. Някои не искат да подновяват договорите си, защото имат предложения от други отбори, тъй като сезонът ни беше успешен. Не е лесно в такава ситуация", допълни още треньорът на Локомотив София.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).