Юношите на Локо взеха само точка в две дербита срещу ЦСКА-София на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:56 / 25.05.2023
1456
Юношите на Локомотив Пловдив спечелиха само една точка в двата домакински двубоя срещу ЦСКА-София, които се изиграха на "Лаута".

U17: Локомотив - ЦСКА-София 1:3

Поражение за "черно-белите" на "Лаута". Локомотив започна много силно срещата и още в 5-ата минута Виан Станков откри резултата. Последваха няколко стопроцентови положения пред вратата на гостите. Иван Кръстев и Аксел Велев бяха много близо до гола, но стражът на ЦСКА-София се намеси решително.

В средата на второто полувреме "червените" изравниха, малко след това реализираха и дузпа, а крайното 1:3 бе оформено в 84-ата минута.

U15: Локомотив - ЦСКА-София 1:1

Пловдивчани изпуснаха победата в заключителните секунди на двубоя.

През първата част почти липсваха положенията пред двете врати, като най-чистото за "черно-белите" бе гредата на Радослав Палазов.

През второто полувреме локомотивци бяха по-активни и стигнаха до попадение на Росен Кръстев, който стреля от дистанция. Гостите стигнаха до изравнителното попадение десет секунди преди края на редовното време, с което си осигуриха една точка от тази среща.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).