ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Частни съдебни изпълнители погнаха Христолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 04.06.2010Коментари (47)9960
Дължащият на почти всяка институция и десетки футболисти и други работници "бизнесмен" Димитър Христолов бе подгонен от частни съдебни изпълнители за дълговете си. На централния вход на стадион "Христо Ботев" е залепено уведомление от частен съдебен изпълнител Тодор Луков, който кани Димитър Христолов да вземе покана за доброволно изплащане на задълженията към част от футболистите, на които бившия президент на Ботев дължи заплати, видя репортер на Plovdiv24.bg. Поканите са във връзка с 6 загубени дела от Христолов, заведени от футболисти, на които дължи пари - Павел Станев, Апостол Попов, Костадин Гаджалов, Георги Аврамов, Красимир Кръстев и Илиян Гаров. Очаква се други хора и институции, на които Христолов дължи пари, също да си потърсят борчовете в скоро време, което ще доведе бившият собственик на Ботев до окончателен фалит.

На входа на стадиона е залепена и покана за среща на члерноте на Сдружението "ПФК Ботев Пловдив", което ще се събере на 19 юни, за да гласува бюджета за новия сезон и да обсъди бъдещето на тима.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
честито на новия отбор МЕТАЛИК-БОТЕВ 2010-НА МАРИНчО ДОЛНОВОДЕНСКИ.(впрочем защо ли е това ботев,само металик си звучи супер,ама нейсе).да си стои винаги там ,където му е мястото-невзрачно селско отборче-в селските групи. КЪДЕ ТОЗИ ДОЛНОВОДЕНСКИ КОПЕЛДАК щЕ СЕ СРАВНЯВА С КРУПЕН БИЗНЕСМЕН КАТО ХРИСТОЛОВ. само ботев1912 завинаги,смърт на новото сгружение.
0
 
 
между другото май не си от локомотив а от марица нужно ли е на всяка манджа мерудия
+1
 
 
Току що стана ясно,че сдружение Ботев-Пловдив взима лиценза на Металик-Сопот с вливането на Ботев в клуба от град Сопот на практика няма вече никакъв проблем така обединеният вече отбор да стартира своят футболен живот от югоизточната В група избягвайки унижението да започнат от най ниското ниво Б окръжна група.Честито, впрочем кои казвахте че са Велбъжд?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-1
 
 
полужението е шах с пешката...като гледам колко ентусиасти има де се почва от Б окръжна...селски всеки си намира майстора...и ти ще си платиш,или децата ти ще плащат ку*во мръсна
-1
 
 
Ще обясня за последен път на всички неразбрали и заблудени! Тези които са осъдили ПФК "Ботев Пловдив 1912"АД, няма да получат нищо, тъй като тази фирма няма никакви активи! ПФК "Ботев Пловдив 1912" АД има само пасиви! Лицето Димитър Христолов като изпълнителен директор и главен акционер в ПФК "Ботев Пловдив 1912" АД съгласно търговския закон не отговаря с личното си имущество относно задължения на въпросното "АД"!!! Освен ако не се докаже, че като ръководител на въпросното "АД" е злоупотребявал в своя полза с цел финансово и имотно облагодетелстване! Но никой не е завел подобен иск срещу лицето Димитър Христолов! Само тези които имат да получават пари лично от Димитър Христолов като частно лице, могат да налагат запор върху имуществото му! Мисля, че само дебелата свиня Ирена за сега го е осъдила като частно лице!
0
 
 
какво имущество има той на стадиона, че да му лепят там бележки. поинтересувайте се, преди да са описали нещо, което е на общината
0
 
 
Много ми е любопитно какво ще стане на финала или пак за три дни и ще се потули всичко.Аз мисля че и на този ДРУГАР ще ми се размине както е било винаги
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 04.06.2010 г.
+1
 
 
съдия изпълнител ? хахахха . че те има ли какво да му вземат ?
+2
 
 
Христолов е дете на БКП, а те учеха в престижния за онова време " Раб-Фак ", който правеше и произвеждаше уникални кадри като от падари ставаха началници, а системата отсяваше неудобните началниците и ги правеше на падари и така умния пасеше овцете, а простия селян го командваше и даваше акъл! Христолов цял живот е обучаван да унищожава и след него да не никне трева и това е част от творението, на което се е научил.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: