Радо Кошински: Едва ли ще търсим лиценз от Христолов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
19:24 / 03.06.2010
7370
Няколко са вариантите пред сдружението, което възроди Ботев Пловдив да продължи участието си в българския футбол. Един от тях, за да не се почва от "Б" окръжна група, е да се поиска и откупи лиценза от АД-то на Димитър Христолов, което въпреки че дължи милиони, включително и на футболния съюз, няма стадион, футболисти, назначени работници или привърженици, поради някаква причина БФС припознава като член и евентуален участник в първенството.

"Това е един от вариантите, но едва ли ще стане. Основно мненията сред феновете са, че не искаме да имаме нищо общо с Христолов. Отборът е в това състояние в момента единствено заради него и искаме той да остане назад в историята. Тежко ни е на всички от решението на БФС, но може би ще е по-добре дори да почнем от "Б" окръжна, от колкото да се срещаме и да говорим с Христолов", това заяви специално за Plovdiv24.bg един от членовете на Управителния съвет на сдружението Радослав Кошински. Той каза, че момента се обмислят много варианти, но какво точно ще се прави, ще се реши на заседанието на Управителния съвет утре, на което ще присъстват и юристите на Сдружението.

"Не виждам как някои хора си представят Ботев да играе в селските групи и по гостувания да ходи агитка, която е повече от населението на града на отбора-домакин", добави още Кошински.


Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).