ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак падна у дома от Калиакра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:00 / 09.05.2010Коментари (5)2966
Спартак Пловдив загуби у дома от Калиакра с 1:2. Гостите от Каварна се борят за влизане в "А" група и играха на пълни обороти в мача, но пловдивчани бяха близо да вземат точки от амбицираните гости. Каварненци откриха в края на първото полувреме, когато след грешка в защитата нападател на гостите остана сам пред малкото наказателно поле и с глава вкара, като изпревари вратаря Стефан Стойчев.

През втората част спартаклии изравниха с гол на Георги Стоянов. "Гладиаторите" обаче не успяха да задържат предимството си. Няколко доста съмнителни положения за засада бяха отминати и на 4-5 пъти нападатели на Калиакра оставаха сами срещу Стойчев, който обаче се реабилитира за гола и спаси всичките ситуации. Съдията обаче свири дузпа за каварненци, която беше и реализирана за 1:2, както завърши и мача.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Цялата работа е,че когато искат или по-точно като им кажат играят или не играят и това беше поредната пародия,а уж писания за стимули от Несебър,пълни глупости и наще уж щели да играят на 100%,само гледат да ни замажат очите и после по старата схема.
+1
 
 
Асен Вълчев, който направи дузпата, е родом от Балчик. През този сезон бе привлечен от Черноморец Балчик... По морска линия мача се окепази. Случаен гол за Спартак... и след това, преди дузпата, на 3 пъти нарочно оставиха играчи на "рокаджиите" да излязат сами срещу Стефчо, но той блестящо се справи. С тази игра, Каварненските рибари повече от 10 т. в А група не могат да вземат. И нещо друго интересно: Спартак удари Дунав, направи равен с Несебър и накрая легна на Каварна...
0
 
 
те не обраштат внимание на школата това е лошо.затова няма футбол никои не гледа уношите си и затова дават сумати пари за някои си,които не е ништо осебено от уношата.трябва да пробват уноши но няма кои да се сети :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове показаха кой е човекът, изградил борбения гладиаторски дух на Спартак
Капитанът на Спартак с хеттрик срещу Марково
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: