ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (28) | Вчера (21)
Родители скочиха на ръководството на ФК Лион заради уволнения треньор: Брутално и арогантно поведение, възмутени сме!
Автор: Стойчо Генов 08:54 / 24.03.2023Коментари (5)4668
©
Родители на момичета, които до скоро са тренирали във футболен клуб Лион 2017, се свързаха с Plovdiv24.bg, за да коментират отстраняването на Иван Кунчев, за което нашата медия ексклузивно съобщи. Всички те застанаха зад имената си и защитиха специалиста, под чието ръководство са тренирали дъщерите им. Родителите са категорични, че 99 процента от децата, които са тренирали при Кунчев, ще го последват в следващото му начинание.

На свой ред те отправиха обвинения към ръководството на клуба заради отношението към тях, което било изключително грозно и унизително. Даваме им думата сега:

Вера Стоянова, майка на две момичета, които са тренирали при Иван Кунчев:

Преди съобщението на футболния клуб, което вие публикувахте, имаше родителска среща. На нея един от другите треньори изгони всички родители и деца, които подкрепят Иван Кунчев. Думите му буквално бяха: Взимайте си го Кунчев и се махайте оттук! Това беше изключително унизително за нас, като родители.

Едното ми дете е национален състезател на България до 15 години. И това е благодарение именно на Иван Кунчев. Личните му проблеми мен не ме интересуват. Ние от този човек не сме видели нищо лошо, напротив – той разви един прекрасен женски футболен клуб.

Искам да ви кажа още, че 99 процента от момичетата, които тренираха при него, ще го последват в бъдещите му начинания. Сигурна съм, че подобно мнение като моето ще изразят и други родители, които брутално и арогантно бяха изгонени от управителния съвет на клуба

Вече има доста деца, които напуснаха след този скандал. И ще има още напуснали.

Тодор Денчев: Управителният съвет обвини най-тенденциозно треньора и изгони всички деца, които го подкрепят. Изобщо не пожелаха да изслушат нашето мнение и да го защитим. Този момичешки отбор на ФК Лион на практика вече не съществува. В него има доста националки, които бяха изгонени по най-грозния начин. Клубът беше превзет. Той е сдружение с нестопанска цел. Определени господа казват "аз реших, клубът е мой“.

Слави Генов: Възмутен съм от квалификациите на ръководството, че треньорът е злоупотребявал. Този човек си е отдал живота за този отбор и тези деца. Те казват, че има понижени успехи. Напротив – те се увеличават след всеки мач. Няма нито един друг момичешки отбор, който да е постигнал дори една четвърт от това, което е постигнал Иван Кунчев с отбора на Лион. Седем момичета от неговите бяха поканени в националния отбор!

Уж в управителния съвет влязоха хора, за да помагат, а после те взеха да гонят собствени интереси. И Иван Кунчев им стана неудобен. Почнаха да му извиват ръцете и когато видяха, че не им се получават нещата, се стигна до този скандал. Те съсипват един човек, който е отдал сърцето си и живота си за този клуб.

Подобно мнение изразиха също така Бончо Боев и Александрина Пейчева, също родители на деца, които до скоро са тренирали при Иван Кунчев.
Още по темата: общо новини по темата: 297
15.05.2024
02.05.2024
23.04.2024
15.04.2024
15.04.2024
10.04.2024
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на outsource editor
премахни филтъра

0
 
 
Добър Треньор и лесно ще си намери отбор,моя съвет Куньо е направи си собствен отбор!Децата ще те последват
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изненада: Спартак се раздели с Иван Кочев! Ръководството постави цел пред отбора
Локомотивска подкрепа от Румъния за утрешния мач срещу Левски на "Лаута"
Двама от Спартак изгоряха за червени картони
Марица записа драматична загуба и се изправя срещу полицейски тим на полуфинал
Трус в Литекс! Ганчеви се оттеглят, сменят името на отбора
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: