Скандал в пловдивския футбол! Шеф и треньор на клуб отстранен заради "липса на морал, злоупотреба и манипулация"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
14:40 / 23.03.2023
15819
Сериозен скандал избухна в пловдивския футболен клуб Лион 2017, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Треньор, който същевременно е и председател на клуба, бе отстранен след решение на управителния съвет. И то заради изключително сериозни обвинения.

Става въпрос за Иван Кунчев. Наставникът дълго време бе със статут на собственик на ФК Лион 2017. По негово предложение в управителния съвет на клуба са включени родители на деца, трениращи при "лъвчетата“. Впоследствие обаче срещу него се заражда брожение и той е отстранен. Клубът има добре развито направление "женски футбол" при подрастващите.

Решението бе оповестено на родителите на трениращите в клуба деца по следния начин:

"Поради спад в спортно-техническото ниво, липсата на морал, уронване на престижа на клуба, липса на концентрация, нужда от лечение, злоупотреба с положение и манипулация, Иван Кунчев няма да е част от клуб Лион 2017 оттук нататък".

Plovdiv24.bg ще следи темата и предоставя възможност на засегнатите страни да изразят своята позиция!


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).