Легендата Христо Бонев е новият треньор на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (55)
21:14 / 03.05.2010
8011

Легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев е новият старши треньор на отбора. Това стана ясно след среща между президента на клуба Коко Динев, самия Бонев и административния директор Атанас Узунов.

Помощници на Зума са наставникът на дублиращия тим Петър Пашев и нападателят Здравко Лазаров - Електричката. С вратарите ще продължи да се занимава Васил Камбуров.

Собственикът Коко Динев прие оставките на Наджи Шенсой и неговите помощници Добри Митов и Чудомир Чокаров - Чудото. Утре от 12,30 часа Бонев ще даде първата си официална пресконференция като старши треньор на Локомотив. От 18,00 часа пък започва и първото занимание под ръководството на футболист №1 на Пловдив за ХХ век.

„Бях казал, че след Световното първенство във Франция с треньорство в България няма да се занимавам, но на любимия ми Локомотив Пловдив няма как да откажа. Тук е сърцето ми е целият ми живот", бяха първите думи на Зума след срещата на високо равнище тази вечер. „Разбрах, че Шенсой и помощниците му са подали оставка. Благодаря им за всичко, което направиха за отбора. От скромния актив от 9 точки през есента, те спечелиха 18 през пролетния дял, което не е никак малко. Получиха се обаче ситуации, при които не издържаха нервите и те сметнаха, че е най-нормално да си подадат оставката. Президентът Динев каза, че ние сме в най-неизгодна позиция, но аз не смятам така. Каквито и комбинации да се въртят, при две победи никой не може да ни измести. Знам качествата на футболистите ни, виждам, че са в състояние да дадат всичко от себе си и да се отблагодарят на Коко Динев и на публиката, която срещу Литекс доказа, че е най-великата в България. Беше излишно да ходим до София, защото само с един разговор по телефона бих се съгласил да поема Локомотив. След края на сезона ще обсъждаме бъдещето на клуба", допълни още Христо Бонев.

 



Виж коментарите (55)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).