Кирил Акалски попадна в групата за мача с Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
20:27 / 01.05.2010
4585
Вратарят Кирил Акалски попадна в групата от 18 футболисти на Локомотив за неделния двубой срещу Литекс. Стражът се оплакваше от разтежение, но лекарският щаб направи всичко възможно да го вдигне на крака за важния мач. Акалски взе участие в днешната последна тренировка на Лаута. На нея присъстваха стотина привърженици на черно-белите, които надъхаха своите любимци с традиционните си песни. От състава отпаднаха контузеният Красен Трифонов и наказаният Евертон Джилио - Том.

Веднага след заниманието смърфовете заминаха на режим в хотел „Империал". Мачът с Литекс започва в 18 часа и няма да бъде предаван пряко по телевизията. Билетите са с цена от 1 лев за източната трибуна и 3 лева за централния сектор под козирката.

Ето и пълната група от 18 футболисти за сблъсъка с ловчанлии:

Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Георги Мечечиев, Кирил Котев, Бенжелюн Юнес, Ангел Йошев, Петър Кюмюрджиев, Костадин Гаджалов, Валери Георгиев, Даксон Да Силва, Николай Чипев, Боян Илиев, Йордан Тодоров, Дани Кики, Габор Ерош, Здравко Лазаров, Гара Дембеле и Рангел Абушев.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).