Трима пловдивски рефери с престижен наряд от УЕФА за реванш в Лондон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:47 / 14.03.2023
1279
Най-добрите наши футболни съдии в момента - Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков, получиха днес поредния си престижен наряд. Този път той е за 1/8-финалните елиминации в Лигата на конференциите.

Българското реферско трио ще съдийства в мача реванш на анлийския Уест Хям срещу кипърския АЕК Ларнака.

Срещата е в четвъртък (16 март) на  "Лондон Стейдиъм“ от 22 часа. В първия мач "чуковете" спечелиха с комфортното 2:0 в Ларнака.

За четвърти съдия на срещата е определен отново българин - пловдивчанинът Радослав Гидженов. Съдийски наблюдател на двубоя Уест Хям - АЕК Ларнака е Давид Малколм от Нидерландия,  за делегат на УЕФА е определен германецът Йенс Футеркнехт.

Авторитетният наряд на пловдивчаните Георги Кабаков и Мартин Маргаритов, както и на варненеца Диян Вълков идва след поредицата отлични оценки, които тримата получиха в европейските клубни турнири миналата година, припомня "Темпо нюз".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).