ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отнемат концесията на подлеза на гарата от Локо?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:15 / 24.04.2010Коментари (33)7957
© Plovdiv24.bg
Концесията за пешеходен подлез пред Централната жп гара с ПФК „Локомотив Пловдив - 1936" АД ще бъде прекратена заради неизпълнение на договора. Решението е взето завчера на заседанието на комисията в общината, назначена със заповед на кмета Славчо Атанасов. Подготвяме предложение до Общинския съвет, съобщи зам.-кметът Александър Константинов.

Локото държи само част от подлеза, която попада под бул. „Христо Ботев". Продължението, под коловозите, е собственост на железниците и се стопанисва от друга фирма. ПФК „Локомотив" АД спечели концесията през 2005 г. след конкурс в общината за сро

© Plovdiv24.bg
Така изглеждаше подлеза преди да бъдат направени ремонтът и магазините от Жоро Илиев
к до 15 години и с амбициозна оферта. В подлеза са вложени 105 200 лева, предимно в изграждането на нови магазини с алуминий и стъкло.

При проверката обаче е установено частично неизпълнение на минималната задължителна инвестиция, която е част от договора.

Най-големият проблем е с подовата настилка, която вместо от гранитни плочи е направена от теракот. На няколко места в подлеза зеят дупки, въпреки че от време на време ги кърпят, и вече има няколко случаи на потрошени крака. В дъждовно време и особено през зимата теракотът става като опасна пързалка. 

Източник: в. "Марица"
Още по темата: общо новини по темата: 23
14.12.2020
01.12.2015
25.08.2014
29.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Явно доста прости момчета пишат. Жалко! Какво Локо, какъв Ботев, какви 5 лева бе момчета? Тук става въпрос за един подлез, през който минават хиляди хора на ден. Не трябва ли да е един вид витрина на града. Когато го взе Илиев започнаха да го цивилизоват. Отиде си и работата замря. Сега е само средство за печалбарство на анонимни собственици. И както при работата с паркингите пак ще попитам: Не може ли Общината да е собственик на подлеза? Толкова пари се взимат от наеми на магазините. Част от тях могат да отиват за поддръжка и пак ще остават. Ето там трябва да хвърляте енергията в изказванията си.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 24.04.2010 г.
+3
 
 
Джоров а и другите.Подлеза на централна гара не е лицето на Пловдив,но е първото нещо което виждат огромна част от гостите на града! И какво виждат ? Ако вали виждат мръсен канал с отходни води и същисани лелки с наводнени магазини.Ако е заледено виждат тавана на подлеза,гледайки напред,защото са паднали по гръб а следващото което виждат е болничната стая в хирургиите.Ей тук давам дума,че Славчо ако оправи подлеза ще гласувам пак за него.
-3
 
 
Тази концесия ли е най-смрадлива, вместо да се ровят в подлеза на централна гара нека да разгледат големите концесии в тази държава. Доста неща бяха променени в подлеза и то към по-добро...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
ще има бои в перник колеги !!! нека вси4ки наши фенове да са нясно!
+2
 
 
тъй като колелото на времето се върти и днес си горе утре долу,няма да се бъзикам с вас,както правите вие обикновенно...успех срещу Миньор.задължително е да има пловдивски отбор в елита...
+15
 
 
Договорите затова се подписват - за да се изпълняват. Всичко друго е ала бала чалъми. Ако се изпълнява надлежно и прилежно договорът, няма проблеми. Стига с тези глупави емоции!
0
 
 
Сега е13:01.Да виждате,жълтурчета,някой лош коментар за вашата тема от Локомотивец? Човещина преди всичко.
-3
 
 
Големи завистници сте това селските момченца, днес малки комунистчетата.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: