ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шенсой замлъква до края на сезона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:39 / 21.04.2010Коментари (46)7055
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Наджи Шенсой реши да спре медийните си изяви до края на настоящия сезон. Идеята на косовския специалист е да се съсредоточи максимално в подготовката на отбора за предстоящите тежки шампионатни битки, а и да намали и без това ескалиралото напрежение в клуба. От сега нататък на официалните пресконференции преди и след шампионатен двубой ще говори помощник треньорът Добри Митов.

От петък футболистите на Локомотив заминават на тридневен лагер в Банско, където ще се подготвят до мача с Миньор, който е в понеделник. Днес следобед бе първата тренировка на отбора след равенството срещу Сливен. Преди нейното начало почетният президент на клуба Христо Бонев влезе в съблекалнята и проведе 15-минутен разговор с футболистите. След това Зума се срещна и с привърженици на черно-белите.

Феновете поискаха да говорят и с Наджи Шенсой, който уважи желанието им. Двете страни изясняваха позициите си десетина минути в залата за пресконференции, след което започна и самата тренировка. Тя бе пропусната от халфа Красен Трифонов, който е с подут глезен и ще трябва да почива няколко дни. На облекчен режим се подготвяха Кирил Акалски и Ангел Йошев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МОМЧЕТА ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР ОТИВА КЪМ ИЗПАДАНЕ И ТОВА Е ПОЧТИ СИГУРНО ОЩЕ КАТО ВИДЯХ ИГРАТА С ЛЕВСКИ ,НАСРОЧВАНЕТО НА МАЧОВЕТЕ В РАБОТНИ ДНИ ,ПОБЕДИТЕ И ХИКСОВЕТЕ НА ПРЕКИТЕ НИ КОНКУРЕНТИ ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ,ЧЕ ПЛЕШИВАТА ТИКВА ОТДАВНА Е РЕШИЛ КОЙ ЩЕ ИЗПАДА ,А ИМА И ДРУГ ПРОБЛЕМ НАШИТЕ ИГРАЧИ ПРОСТО СЕ ВЗЕХА ЗА ГОЛЕМИ ЗВЕЗДИ И СИ ПОМИСЛИХА ,ЧЕ ПОБЕДИТЕ ИДВАТ САМИ ОТДЕЛНО КОКО ИМ ДАВА СУМАТИ ПАРИ И ТЕ НЯМАТ ХЪС ПОМИСЛИХА СЕ ЗА БОГОВЕ ,А БЕЗ СЪРЦЕ И ИГРА НИЩО НЕСТАВА КАТО СЛОЖИМ И ФАКТА НАРЕДБАТА СРЕЩУ МОНТАНА ТОВА СПОРЕД МЕН Е ПОДИГРАВКА С ХОРАТА ПЛОВДИВ И ТН.ОСТАВАТ НИ 4 МАЧА ,ТО Е ЯСНО ,ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ОТБОРА ДО ПОСЛЕДНО КАКЪВТО И ДА Е РЕЗУЛТАТА ,НО НЕ ВИЖДАМ КОЙ МОЖЕМ ДА БИЕМ НАЙ-МНОГО ЕДИН ОТБОР ДА БИЕМ И НЯКЪКЪВ ХИКС ,НО ТОВА Е МНОГО ТРУДНО И ДА СТАНЕ ПАК НЕ Е СИГУРНО ,ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕМ ,ТОВА Е ПРОСТО ИГРАЧИТЕ СИ ОБИКАЛЯТ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА И ИМ Е ПРЕЗ ОНАЗИ РАБОТА ЗАПОМНЕТЕ ГО МНОГОТО ПАРИ ДО ТОВА ВОДЯТ ,В КРАЙНА СМЕТКА И ДА ИЗПАДНЕМ ПАК ЩЕ ПОДКРЕПЯМ НА ВСЕКИ МАЧ ОТБОРА АМА НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ,СПОНСОР,ПАРИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ТАКА И НЕ КОГАТО ПАДНАХМЕ ОТ МОНТАНА КАТО МИНАВАХА ПОКРАЙ АГИТКАТА ДА ИМ ВИКАТЕ БРАВО И ДА ИМ ПЛЯСКАТЕ А ТРЯБВАШЕ МОЩНО УУУУУ ,ЗАЩОТО ВИДЯХТЕ КАКВО СТАНА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ СПАСИМ И САМООООО ЛОКООООО
+2
 
 
днес взехме най лесните точки от ботев ако трябваше да има двубой отиваха на една рька
-2
 
 
бутерчета вашата г*й дружка ви изневери със Сливен.какво мислите да правите???...все пак има силна любов между вас,и двата тима сте комплексирани от гранда БОТЕВ...и шенсой не е виновен а тото динеф който си цъка еврофутбол...вие да не мислите че си купи ТОТОСПОР_1736 щото сте му много симпатични...приемете реалноста че вече сте ТОТОСПОР :)...галето ще ви се стори светица в сравнение с чалга-прасето...Б група
+1
 
 
буфери , берое пуснаха на сливен , но пуснаха и на вас, миньор в перник няма да ги биете без коко да си плати , но коко иска само да прибира , а не да дава , справка , тото мача с монтана
0
 
 
де**а и клоуна , изчезвай от Локо Пд ве, циркаджия! Мездра на неутрален не можем да бием, слабия Сливен не можем да бием , Монтана ни направиха луди калинки заради тоя шут , кво повече да очакваме от тоя "спец"? С тия футболисти трябваше вече да сме спокойни, ама не сме, щото имаме треньор-смешник. Спирал да говори!!!!! Тоя за кратко време толкова драми направи, че ми е чудно Коко Динев как го търпи още. Иначе аз съм оптимист. Мисля, че ще победим Миньор и Локо сф . Щом Берое и Пирин биха Литекс , що и ние да не ги опънем, още повече , че вече са шампиони. Дано обаче клоуна не се превъзбуди пак и обърка мачовете.
0
 
 
Пичове, ония старозагорски пед**аси клекнаха на Сливен и ви пратиха при нас.За пореден път курвенското в родния футбол надделя!Но най лошото е че за първи път Пловдив остава без участник в А група.НЕКА ДА СПРЕМ ДА СИ ХВЪРЛЯМЕ КАЛ ПО ФОРУМИТЕ, А ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ФУТБОЛА В ПЛОВДИВ!!!Смятам че сме стигнали дъното и няма смисъл да го дълбаем!Заебани школи, разбити стадиони, президенти мафиоти....И за капак тази година ще е шампион отбор, където мачовете му се посещават от два файтона хора, а на най възловия му мач стадиона беше празен!А най-футболния град в България остава без клуб в А група!Пълен та*ак!Нека не казваме Амин, а да се захванем да си оправим бакиите и възможно най-скоро да се върнем на полагащите ни се места!
-1
 
 
недей гледай нашия отбор а гледай ония смешник бареков новия ви идол дето никаде не го искьт
-2
 
 
бутерчета родната ви Б група ви привлича...като изпаднете ще е голям смях,от еврокандидати в Б...тото динеф е виновен не трябваше да продава мача с Монтана.прехвалените ви звезди ще се разбягат,катуна ще се разпадне и така...за нищо не ставате дори Славчо неще да ви даде пари а дава само на БОТЕВ...такъв е живота...оставете шенсой да си говори,забавен е,комунистите така са забранявали което не им харесва...:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Стана ясно защо Левски не успя да привлече свободния вече Динко Хоркаш
Хеттрик за Даниел Маджаров и два гола на Петър Андреев при разгром на "Лаута"
Ръководството на Локомотив с похвална инициатива преди Великден
Домакинските сблъсъци на Локо с Левски и ЦСКА-София са в почивни дни, ето програмата
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: