ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Боян Илиев: Пречупихме се след мача с Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:53 / 21.04.2010Коментари (6)3790
© Plovdiv24.bg
Дефанзивният полузащитник Боян Илиев бе гост на феновете на Локомотив на традиционната им сбирка на Лаута снощи. Николай Чипев, който също трябваше да присъства, се извини, тъй като вчерашния ден бе почивен за мъжкия ни отбор и младият полузащитник бе в София.

Въпреки напрегнатата обстановка и притесненията на феновете за оставащите мачове от сезона, се получи добър и приятелски диалог между футболиста и представителите на черно-бялата агитка.

"Чувствам се много добре в Пловдив. Това се дължи и на вас, затова че ме приехте така добре и толкова бързо," призна Илиев, преди да коментира моментното положение на отбора.

"Всичко започна след последния домакински мач срещу Монтана, който изнерви допълнително обстановкта. Явно се бяхме отпуснали и съдбата ни наказа. Затова срещу Сливен е нормално всяка грешка да вдига градуса на напрежение, за да изглеждахме по този начин на терена. Но вярвам, че всичко ще се върне, защото Господ гледа отгоре и дава на всекиму заслуженото. А срещу Сливен заслужавахме победата, но нямахме късмет. Длъжен съм да вярвам, че до края на сезона ще вземем всичките 12 точки. Оптимист съм, нищо че ни предстоят мачове с водещи отбори. Всички момчета в съблекалнята имат сериозен опит, самочувствие и имат интерес да си пазят имената си. Няма да е лесно. Но е нормално обстановката да се нагнети, при положение че неможахме да победим в няколко важни мача. Никой в съблекалнята не е навел глава," призна пред запалянковците Боян Илиев.

Той разказа накратко за своята футболна история и пътят му до Лаута.

"Роден съм във Варна и съм юноша на Спартак. Играл съм още за Нафтекс и Левски, а сега съм тук в Локомотив. По-голямата част от кариерата ми премина в Спартак. Вили Вуцов ме взе при мъжете на 17 години и ме наложи. Той е добър треньор. Но не съм чак толкова близък, колкото някои хора си мислят. Добри впечатления имам още от Ради Здравков, Грозданов," сподели халфът и разясни за трансфера си в Локомотив.

"Обади ми се човек от ръководството. Тогава бях в Анталия с друг отбор, но след като разбрах за амбициите и интереса, хванах самолета за България. С господин Динев се разбрахме за 2-3 минути. Играл съм и централен защитник и дефанзивен халф. И аз незнам къде се чувствам по-добре. Договорът ми е за година и половина. Желанието ми е да остана на Лаута, стига желанието да е взаимно. Пловдив ми харесва. Идването ми на Лаута е крачка напред. Чувствам се много добре в Пловдив. Това се дължи и на вас, затова че ме приехте така добре и толкова бързо," призна още Боян.

"Винаги е имало тръпка, когато съм играл срещу Локомотив, без значение на кой стадион и цветовете на кой отбор защитавам. Тук винаги е било футболен празник. Но е нормално родния отбор да остава в сърцето на всеки. Седем години бях капитан на Спартак и той е любимия ми отбор. Спартак е по-популярния тим във Варна. Все пак е играл срещу Манчестър. Имам някъде около 5-6 варненски дербита. От както започнаха следствията срещу нашия президент обаче, нещата тръгнаха надолу. Всеки ден се спрягаха нови имена на президенти, а работата се вършеше парче по парче. В момента ситуацията там е много зле."

За престоя си в Левски Илиев разкри, че е потърсен от Вили Вуцов седмица преди началото на официалните мачове. Но след отстраняването му, отношението към него се е променило.

"Българската работа. Започнаха да скалъпват разни обяснения - не съм бил подготвен, не съм във форма. Дойде Кокала и започна да вади от сто кладенци вода - много съм се бил зачервявал на тренировки и не съм в кондиция. Но винаги съм давал максимума от себе си на тренировки. Така приключих с Левски."

Боян призна, че любимата му марка автомобил е "Мерцедес", а на пловдивските жени не обръща внимание, тъй като има сериозна приятелка, която работи в родния му град.
За финал на разговора полузащитникът написа в книгата за пожелания:

"С пожелание за здраве и повече победи."

Следващата седмица няма да гостува футболист, но среща с членовете на фенклуба ще има. На нея ще бъде презентиран проектът за реконструиране и модернизиране на стадион "Локомотив" в парк Лаута. Организаторите се заканиха да подготвят много материали и триизмерни графики с изгледа на бъдещият стадион.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 21.04.2010 г.
+1
 
 
Оставаме в групата и от есента Едо стяга шампионския екип с Наско Узунов,Васко Камбуров и Масларя.Спокойно черно-бели войни велики сме!
+1
 
 
Като гледам Локо Сф ква трагедия са и ако не можем да ги бием .......
-3
 
 
Лошото колеги е, че Левски и Мездра развалиха на Коко сметката и сега трябва да се вкарва в нови схеми. Мача със Сливен беше така предвиден, и беше ОК, но Ле'ски трябваше да бие Мз. Ще се радвам Локо да остане в А, но всичко зависи от СМЕТКИТЕ, а не от футболистите и тяхната мотивация!
+1
 
 
ЗА ТРИТЕ ТОЧКИ ОТ БОТЕВ Е СИГУРНО,НО ОТ ТАМ НАТЪТЪК ПЪТЯ НА НАШИЯ ОТБОР Е КАКТО СЕ КАЗВА В ХИМНА НИ Е : ,,Т РЪ Н Л И В ,, !!!
+3
 
 
Никой в съблекалнята не е навел глава," призна пред запалянковците Боян Илиев. ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ ДА Е ТАКА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: