Крушарски се върна в Локо, думата му отново ще се чува на "Лаута"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (22)
09:12 / 22.02.2023
8362
Христо Крушарски се върна реално в Локомотив Пловдив и оттук нататък неговата дума ще се чува при управлението на клуба, научи Plovdiv24.bg. Бизнесменът организира снощи безпрецедентно сплотяване на колектива, след като събра футболисти и треньорски екип на вечеря в известен ресторант, намиращ се в непосредствена близост до стадиона в квартал "Лаута".

Преди това Крушарски е имал дълъг и ползотворен разговор с Адам Сотков, който до този момент взимаше основните и съществени решения при управлението на черно-белите.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че в момента Христо Крушарски и Адам Сотков притежават почти еднакъв дял от акциите в ПФК Локомотив. В съвета на директорите обаче "превес" все още има новата власт на "Лаута". Управленското тяло на клуба се състои от трима души - Адам Сотков, изпълнителния директор Лъчезар Димитров и бившия директор Румен Руйчев, за когото може да се каже, че е близък на Христо Крушарски.

Основната цел на снощната ресторантска сбирка е да се вдигне отбора след незадоволителното начало на пролетния дял в Първа лига. Футболистите са получили уверение, че в най-скоро време ще им бъдат изплатени всички дължими суми по месечните им възнаграждения.

В събота Локомотив Пловдив излиза пред своя публика в "железничарско" дерби срещу Локомотив София от 17,30 часа на "Лаута".


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).