Крушарски: Някъде нещо се къса с моите партньори! Свиквам общо събрание чрез съда!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
14:39 / 29.01.2023
7921
Собственикът на 50% от акциите на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разказа за взаимоотношенията му с останалите собственици в клуба в хода на изминалата година и половина. Бизнесменът обясни, че е готов чрез съда да свика общо събрание на акционерите.

"Преди 1 година и 3-4 месеца седнахме и се разбрахме да работим заедно. Минаха 2-3 месеца и ми казаха, че искат да вземат всичко. Аз се съгласих и 1 година и 2 месеца не съм се месил в действията на Локомотив. Отборът имаше нелоша позиция за класиране на есенния полусезон. За мен целта не е продажба на всяка цена. Едно участие в европейските клубни турнири би донесло повече от продажбата на някои играчи", сподели за предаването "Арена спорт" по БНТ Христо Крушарски.

"Хвърлих доста средства за базата в "Тракия". Предложих да направя напоителна система на двата терена, а те да направят тревната. Не получих нито "да", нито "не". Някъде нещо се къса. След един мач ми се каза, че не мога да влезна във вип зоната. А аз все пак съм собственик на 50% от акциите", поясни той.

"Аз бях стигнал до 2.5 млн. приходи. Необходимо ми бе още едно рамо, за да управляваме общо. Те решиха да застана настрани и аз го направих. Сега управлението е в техни ръце. Но аз съм се подготвшил и за следващия етап - да свикам Общо акционерно събрание чрез съда. Има и малки акционери. Използвам случая да ги поканя да се включат и те и да видим докъде са стигнали нещата", допълни Христо Крушарски.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).