Израелец пое дублиращия отбор на Ботев, има и още промени

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
15:28 / 05.01.2023
5091
От началото на 2023 година в дублиращия отбор на Ботев (Пловдив) настъпиха промени в треньорския състав. Начело на втория тим на "канарчетата" ще застане Даниел Коен. Израелецът ще продължи да изпълнява и длъжността методист на "жълто-черната" академия, съобщиха официално от "Коматево".

Към щаба на тима се присъединява още Борислав Караматев, който до момента бе треньор в ДЮШ на "канарчетата".

С основни функции в дублиращия тим остават треньорите Иван Цветанов, Атанас Любенов, треньорът на вратарите Биян Саид, кондиционният специалист Драган Тодорович, както и анализаторът Мартин Георгиев.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че треньорската смяна в дублиращия отбор на Ботев се наложи, след като ръководството на клуба разреши на досегашния наставник Неманя Миланович да поеме втородивизионния ФК Крумовград. Там негов помощник ще бъде бившият футболист на Локомотив (Пд) и Ботев (Пд) Иван Танчовски.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).