ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кирил Котев: С този отбор можем да победим всеки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 25.03.2010Коментари (38)4851
© Plovdiv24.bg
Шампионът на България от 2004-та година Кирил Котев гостува на членовете на фенклуба тази вечер и по традиция написа пожелание в книгата, в която преди него слова написаха Здравко Лазаров и Йордан Тодоров. В уводните си думи, председателят на най-стария фенклуб Костадин Славов пожела здраве и щастие на първородното момченце на Киро, което видя бял свят в началото на месеца.

В началото на срещата Котев разказа накратко за живота си, започнал в Пловдив, преминал през Варна и от 13-годишна възраст нататък продължил в София. Футболното си развитие защитникът е изживял, ритайки за отбора на Горубляне, където е забелязан от тогавашния помощник-треньор на Димитър Димитров-Херо във Велбъжд Иван Маринов-Масларя. Преди идването си на Лаута, обвързаният с Локомотив защитник е изкарал година под наем във Видима-Раковски.

"Преди да се завърна за втори път на Лаута имах предложения и от чужбина, но бях в очакване на син и реших да остана в България, където не бих избрал друг отбор, освен Локомотив. Парите за мен не са най-важното, всеки който ме познае, може да го потвърди. Това което се пишеше за мен, докато бях в София са пълни глупости. Имам договор с Локомотив до лятото, след което ще му мисля какво ще правя. Все пак съм на зряла футболна възраст и нормално да мисля за трансфер в чужбина, но и да не се случи ще остана на Лаута. Все пак съм наясно с амбициите на г-н Динев и ако президент беше Галя Топалова и дума неможеше да става за завръщане. В момента колективът е страхотен и ако сезона започва сега, спокойно можем да се борим за място в челната тройка," сподели опитният защитник пред феновете.

"Вие сте страхотни и не съм пропускал шанс да го кажа както в тази, така и във всички останали съблекални, в които съм бил. Винаги, когато съм играл срещу Локомотив съм се отнасял с уважение към вас, дори и ако публиката на отбора ми не го одобрява. Благодарен съм и затова, как ме приехте отново сред вас. Разликата тук е, че дори когато отборът губи, усещаме подкрепата ви - дори и да сбъркам някоя топка или пас. А това е много важно и не съм го виждал никъде другаде. Да, историята когато с Иван Иванов пяхме химна на Локото, когато в дискотетаха го пуснаха, е вярна, признавам си," взриви залата Кирчо и сподели вижданията си около новия облик на Локомотив.

"Бях наясно какво ще заваря тук, но съм приятно изненадан от промените, направени за отрицателно време. Важното е че се работи и продължава да се работи. Важно е и, че треньорът винаги е зад нас футболистите. Оттам нататък в съблекалнята и дума не може да става за изпадане. С този отбор в момента можем да бием всеки в България, стига да подхождаме сериозно във всеки мач," коментира за финал защитникът, преди да напише завещанието си в книгата за пожелания:

"С пожелания за още много поводи за радост! За винаги в сърцето ми!"

Последваха светкавици, снимки за спомен и стотици автографи. Идният вторник гост в компанията на членовете на фенклуба ще бъде нападателят Гара Дембеле.

Офис-магазина на фенклуба пък ще приема желаещи да се запишат за гостуването в София на Локо Мездра на цени 7 лв. за членове на сдружението и 9 лв. за всички останали. Заради засиленият интерес работното време утре и вдругиден (четвъртък и петък) ще е от 10 до 18 ч.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
КИРО КОТЕВ ЕОЕ КИРО КОТЕВ ЕОЕ
+3
 
 
Вие гледайте да останите в групата, че ще е срам и позор Пловдив да остане без отбор в А група. Пък амбициите си ги запазете за догодина - то тази година е ясно че за повече от оставане в групата не може да се надявате.
+4
 
 
Успех КИРО и на теб, не само с ЛОКОМОТИВ но и с националния на 03.09.10г на УЕМБЛИ срещу АНГЛИЯ! САМО ЛОКО!
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 25.03.2010 г.
+4
 
 
браво,Кире ,и ти ще останеш в сърцата ни завинаги
+4
 
 
Поне половината мачове да ни бяха събота, а не вторник и петък...БФС са кретени престъпни !
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (9)
+4
 
 
КОТЕВ ЖАЛКО ,ЧЕ НА ЖЪЛТИТЕ МАНГАЛИ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА ГО ЗАБИВАШ НА ТЕЗИ ПРОДАЖНИ НЕЩАСТНИЦИ ,ПРЕДАДОХА СИ ОТБОРА ЗА БОЗА И ПЕПСИ ДА ИЗЧЕЗВАТ ПО БЪРЗО ОТ ВСЯКЪДЕ ,ЧЕ ПЕТНЯТ ИМТЕО НА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН И НА ГРАД ПЛОВДИВ ,ЖЪЛТАТА ПАСМИНА СА НАЙ ДОЛНАТА ПРОСЛОЙКА НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО ,ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ И СА ДУПЕДАВЦИ ЦИГАНЕТА ОТ ИЗГРЕВ БОЙС
-1
 
 
Не само, че може да биете всеки, ами и може да паднете от всеки - просто нивото на футбола в момента ни е такова.
+2
 
 
Абсолютно е прав Киро, че с тоя отбор догодина ще мачкаме яко. След мъчителните години с Гюлеме Топоглу ,дочакахме да имаме отличен отбор с президент-мечта. Г-н Динев, направихте щастливи по-голямата част от Пловдив! Сърдечно благодаря!
+4
 
 
който идва на срещите се убеждава в много неща! това е страхотна инициатива и всеки който не идва,изпуска много! "докосването"до самите футболисти променя много неща в мненията към тях! УСПЕХ НА ЛЮБИМОТО ЛОКО В СЪБОТА И...."ВИНАГИ СЪС ВАС"!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: