ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив би Берое като гост, излезе от зоната на изпадащите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 19.03.2010Коментари (105)14006
© Plovdiv24.bg
Данчо Тодоров вкара победния гол за Локо
Локомотив Пловдив победи Берое Стара Загора като гост с 1:0. Единственото попадение отбеляза новото попълнение в тима Йордан Тодоров в края на първото полувреме. Победата е важна крачка на "смърфовете" към оставането в групата, а днес Локо прекъсна 3 годишна серия на Берое без загуба у дома. Голяма група фенове подкрепи "черно-белите" в Стара Загора, като изпълни сектора за гости.

Първото полувреме премина спокойно, като двата тима не успяха да създадат чисти голови положения. Повечето ситуации пред двете врати бяха неточни изстрели отдалеч и неуспешни центрирания в наказателните полета. Малко преди почивката обаче "смърфовете" откриха. В 41-ата минута Йордан Тодоров се възползва от груба грешка в защитата, след като Бачев изчисти аматьорски и халфът на Локо откри за 0:1.

Второто полувреме предложи доста повече емоции за зрителите. В първите 10-ина минути беройци имаха две страхотни възможности за гол, но те бяха изпуснати от двама бивши футболисти на пловдивски тимове. Екс-канарчето Георги Андонов стреля опасно в 50-ата минута, но Стоян Ставрев спаси с вещина. Минута по-късно бившия "смърф" Искрен Писаров пък би в тялото на вратаря на Локо от добра позиция.

В следващите минути "черно-белите" бяха по-активни и почти до края на мача само те създаваха опасности пред гола. С пропуски се отличиха Боян Илиев, Евертон Джилио и Гара Дембеле. Чак в последните минути по време на отчаяния си финален натиск Берое застрашиха вратата на Ставрев с центрирания, но от тях не произлезе нищо.

С победата Локо се изкачи до 13-ата позиция, над зоната на изпадащите. Пловдивският тим надмина съименниците си от Мездра, които обаче са с мач по-малко. Те играят в събота с ЦСКА у дома.
Още по темата: общо новини по темата: 14
22.03.2010
20.03.2010
19.03.2010
19.03.2010
19.03.2010
19.03.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вече пак сте в зоната на изпадащите, но според мен няма да имате проблем да останете в "елита" ... А до колкото тъпите ви изказвания доло усещам, че колкото и да говоря неже един човек да промени мненията на 20 000 човека ... Малумната част от Ботев и Локо са такива ... Неможе по мирен пърернсданасдасхаддхсалд;сйкдйкласлкдн абе кво да говоря ... Само се дрязня като ви гледам тъпите коментари по всяка тема ... Вместо да пишете за измъчената победа над Берое ...
0
 
 
Имам въпрос към бутерчетата : Защо след като Зулум ви нарече цигани продължавате да му целувате свинските крака...това заради прословутия ви к*******и манталитет ли е ??? хааааахааааахахахахахахахахаа
+1
 
 
защо не пишете за вашия насран, жълт,несъществуващ отбор бе папагали? много ви е яд че ЛОКО отбора на Пловдив мачка нали ? пукайте се от яд !!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-4
 
 
Само да попитам-същият Емо Наков ли финансира екскурзията,този който беше плют и псуваn.А колкото до децата ни-те са на стадиона,те са на спортните площадки,те са направили своят избор.А вие няма как да имате ваши защото от свирки и чикии не се създава потомство
+3
 
 
Джоров, запази лицемерните си пожелания за селските неудачници папагали. Какъвто си и ти ! Позор сте за Пловдив, страхливи крякалници ! Скрийте се по селата и не приказвайте измислици за славна история. Децата ви ще се гаврят с вас. Те са от Локо Пловдив дори и да не си признават още !
+5
 
 
не трябва да ни пука на кое мясо сме! важното е да останем и това е! дали ще сме 13-ти или 7-ми,няма никво значение! до края всички мачове ще са адски трудни и най-вече следващите два защото те са срещу директни противници за оцеляване! не си и помисляйте че срещу своге и мездра ще е лесно! във вторник трябва да бием на всяка цена а в събота,мача ще е касапница! срещу своге сме без даксон а до мездра не се знае кой ще е другия! много картони имаме и сега почваме мачове през 3 дни и тепърва ще се разбере каква подготовка сме водили! вчерашната победа беше адски важна но тя е само началото на борбата за оставане! все пак,имаме много добър отбор и не се съмнявам в оставането! а вземем ли своге и мездра,всичко е ясно!.....но пак казвам,тези мачове ще са адски тежки както и този във сливен!
+6
 
 
МНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ.САМО ЛОКО ПЛОЖДИВ ЕДИН Е НА СВЕТА АЛЕ АЛЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: